Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Siemka, kupilem daca chord mojo pod sluchawki sennheiser hd 660s i jak podpinam i wlaczam daca pod komputer to dziala przez 2 sekundy po czym sie rozlaczaja. czy jest to mozliwe ze dostalem zepsutego nowego daca czy problemem sa sluchawki?

Napisano

Hej,
Ciężko powiedzieć czy problem jest z urządzeniem czy ze sterownikami. Proszę spróbować odinstalować sterowniki i zainstalować ponownie. Jeżeli problem nie ustanie to warto zadzwonić do dystrybutora Voice.
Osobiście nie spotkałem się z takim problemem. 

Napisano (edytowany)

Cześć. Być może na nic moja sugestia. Ale sprawdz połączenia (wtyki). Ja mam inny DAC ale kiedyś chciałem słuchać na słuchawkach i mi się wyłączał ciągle. Okazało się, że wtyk słuchawkowy nie był wpięty/dociśnięty prawidłowo do końca. Nie spodziewałem się, że trzeba użyć troszkę więcej siły. Sprawdz też na innych słuchawkach. 

Edytowano przez Gość
Napisano
1 godzinę temu, JohnDoe napisał:

Cześć. Być może na nic moja sugestia. Ale sprawdz połączenia (wtyki). Ja mam inny DAC ale kiedyś chciałem słuchać na słuchawkach i mi się wyłączał ciągle. Okazało się, że wtyk słuchawkowy nie był wpięty/dociśnięty prawidłowo do końca. Nie spodziewałem się, że trzeba użyć troszkę więcej siły. Sprawdz też na innych słuchawkach. 

tez nic z tego

Napisano

Ale muzyka idzie przez dwie sekundy i nagle cisza? 

To nie kwestia sprzętu raczej. A sterowników. Przy najmniej tak to wygląda. 

Jeśli kupiłeś w sklepie stacjonarnym to idź do nich pogadaj żeby przy tobie sprawdzili. 

Pozdrawiam