xBlease Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 Witam. Szukam zestawu stereo do salonu. W przeszłości miałem zestaw 5.1, lecz teraz chce iść w prostotę. Jestem kompletnym laikiem jeżeli chodzi o tematy audio. Czytałem, że do pomieszczenia tych rozmiarów najlepsze są głośniki trójdrożne. Oczywiście do pary głośników chcę dobrać amplituder. Chciałbym się zmieścić w 3 tys zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 Witaj, Yamaha RN402+Indiana Line 550. Będzie to lepsze niż każda mini wieża. Kolumny nie są duże więc łatwo powinno Ci być je zaadoptować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xBlease Napisano 15 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2019 (edytowany) Czyli do pomieszczenia tych rozmiarów nie ma co inwestować w małe głośniki? Miałem na oku Raptor 1, lub 3. Edytowano 15 września 2019 przez xBlease Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 Witaj, jeśli możesz minimalnie zwiększyć budżet, proponuję bardzo dobry i nowoczesny amplituner sieciowy Onkyo TX-8250 lub Pioneer SX-N30AE z polskimi kolumnami Pylon Audio Pearl 27 lub STX Electrino 250. Zapraszam serdecznie na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 września 2019 Udostępnij Napisano 16 września 2019 Miras 550 to zdecydowanie za mało na 35m. Tutaj moim zdaniem Shadow 207, może Electrino 250, Melodika BL40MKIII, czy mocniejsze ale mniej dźwięczne Magnat 1002. Do tego Onkyo 8250 lub Pioneer SXN30AE. Zapraszam po wyceny i wypożyczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts