rd168 Napisano 15 września 2019 Udostępnij Napisano 15 września 2019 Witam. Można prosić kolegów o wskazanie sprawdzonych serwisów do przeprowadzenia konserwacji/przeglądu sprzętu audio . Nie znalazłem tematu na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 września 2019 Udostępnij Napisano 16 września 2019 W jakim rejonie ? i jaki to sprzęt? Jedyni dłubią w kolumnach, drudzy w DACach i tak dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rd168 Napisano 16 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2019 Podkrapacie - przegląd/konserwacja odtwarzacza -Sony SCD-XB 940 Qs . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 16 września 2019 Udostępnij Napisano 16 września 2019 Z takich dużych i dość istotnych w Polsce to Nomos Audio. Sam raz wykonywałem u nich serwis. Co prawda wysyłka do Warszawy, ale w sumie w tych czasach, to chyba nic złego?:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 września 2019 Udostępnij Napisano 17 września 2019 Nomos ma salon audio Vintage, więc to jeden typ. Drugi nieco bliżej to uderz do Grześka z Studio 16 HZ, ale nie wiem czy robi w CD. Możesz też uderzyć do McGuyvera z forum Audiostereo no i podpytać Mudy44 czy też by się za to nie wziął. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rd168 Napisano 17 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2019 Dziękuję za podpowiedzi-Mudy44 już pytałem -tylko modyfikacje. Z reszta będę się kontaktował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartasxx Napisano 18 września 2019 Udostępnij Napisano 18 września 2019 Jest jeszcze kolega MarrWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts