Fafniak Napisano 20 września 2019 Udostępnij Napisano 20 września 2019 czy warto ? https://audeos.pl/pl/p/Opamp-Burson-Audio-Supreme-Sound-V6-Vivid-dual-2-szt./812 @Audio Autonomy - ???? Ktoś coś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 Podobno warto, ale sam nie sprawdzałem. Miałem jakiś czas temu klienta, który powkładał te opampy do swojego DACa i był zachwycony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2019 No właśnie "podobno" - wiecznie słyszę że ktoś coś.... ehh A ty masz jakieś swoje typy grających z szybkim atakiem ale dość równo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 W tym DACu przerabiałem różne opampy i nic się nie zmieniało w brzmieniu. Został mi staccato podwójny ale jeden. Jakbyś chciał spróbować mogę pożyczyć 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 Zaskoczyłeś mnie @Fafniak Kabli i podstawek nie uznajesz, a wzmacniacze operacyjne chcesz wymieniać ?! 🤔 Nawet ja tego nie robię, choć sprzęt "przegrzebuję" po całości 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2019 (edytowany) Ciekawość. Wolf 2 ma opaampy w podstawkach. Chyba single. A swoją drogą.... Ja nawet te cholerne kapsle cardasa kupiłem żeby zweryfikować ich wartość. W końcu były polecane przez " sam wiesz kogo" czyli nie w kij dmuchał No to opamp ma przynajmniej jakiś układ elektryczny 👺 Edytowano 21 września 2019 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 43 minuty temu, Fafniak napisał: Ciekawość Warto wiedzieć 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2019 Czytałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 września 2019 Udostępnij Napisano 21 września 2019 (edytowany) http://audiopurist.pl/mods-pl/cambridge-audio-dacmagic-100-modification/ zrobiłem tego moda u Krzyśka , wymienione także opampy , brzmienie sporo inne niż oryginał , więc warto kombinować. Ori dacmagic obrazowo ma bas -6, średnica 0 , góra +4 Po modzie bas 0/+2 , średnica 0 , góra , 0/-2 Edytowano 21 września 2019 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts