Miras23 Napisano 29 września 2019 Udostępnij Napisano 29 września 2019 38 minut temu, DiBatonio napisał: Oczywiście, bo jest lepszy 😁 Mit "lepszości" starszych sprzętów cały czas pokutuje jak widać, owszem bywa i tak, ale z pewnoscia nie na tej półce cenowej. Póżniej rosną jak grzyby po deszczu nowe wątki po zakupie takich staroci, że pograło to z miesiąc, dwa, no może pół roku i coś zaczyna nie tak grać, albo w jakimś kanale, albo w ogóle. Litości.... To zależy o których producentach mówimy. Kiedyś Krell robił znakomite urządzenia. Dziś nie zostało z tego nic. Nie którzy nawet nie dotarli do dzisiejszych czasów, a kiedyś "orali" dobrze. Ale w większości się zgadzam. Sprzęt stał się lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 29 września 2019 Udostępnij Napisano 29 września 2019 Tak, chyba końcówka 80'. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Z nowych kolumn do tego wzmacniacza proponuje melodika bl40mkIII albo magnat shadow 207. Indiana linę nota też fajna opcja ale będą za małe do tego salonu. Z używanych, czytając twój post zdecydowanie klipsch f3. I ponownie przypominam nie łączymy serii synergy z brzmieniem reference r28 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Seryko Napisano 30 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2019 Te magnaty także znalazłem i całkiem mi się podobają. A gdyby tak wymienić wzmacniacz to na jaki byście mnie nakierowali z nowszych do 1500 skoro są lepsze niż dawny sprzęt, przypominam jestem laikiem 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 (edytowany) 22 godziny temu, Mariusz Seryko napisał: Jak pisałem chciałbym żeby sprawdziły się też w imprezach rodzinnych gdzie oczywiście nie odbywają się one u mnie w pokoju tylko w salonie ok 40m2. Dosc duze pomieszczenie to tylko kolumny podlogowe np. JBL ARENA 180, a w mniejszym pomieszczeniu tez sie sprawdza do cichego sluchania. Edytowano 30 września 2019 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Seryko Napisano 30 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2019 Myślałem że uda się kupić klipsch f3 jednakże ktoś mnie ubiegl. Zatem myślę mocno o tych JBL Arena 180 i STX Fs 250 Cenowo to samo, pytanie które lepsze choć pewnie co kraj to obyczaj i mogą być podzielone zdania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 Moim skromnym zdaniem ani jedne ani drugie. Jakoś bliżej mi do magnata. Albo poszukaj starszej serii music style 900 od heco. Też do dostania za ułamek ceny. Albo czekać na klipsch. Co jakiś czas ktoś rzuca f3 na stan. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Seryko Napisano 1 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2019 Miałem okazję posłuchać każdego STXa i jakoś mnie nie powaliły szczerze mówiąc choć było ok. Zdezorientowany jestem już całkowicie 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 Najlepiej odsluch do wybranych kolumn wykonac na swoim wzmacniaczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 października 2019 Udostępnij Napisano 2 października 2019 No to posłuchaj ms900. :):) Obstawiam że mogą cię powalić:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Seryko Napisano 2 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2019 Akurat chyba masz do sprzedania prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 października 2019 Udostępnij Napisano 3 października 2019 Ja? Z tego co pamiętam to już nie ale warto ich szukać ,dobra konstrukcja. Teraz dostępna w bardzo atrakcyjnych cenach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts