Kubakk Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 Plakat jest odpowiedni , Robinio a za nim Neway Jr. w Audi , 2 ostatnie miejsca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 53 to nie Green? Neway chyba ma numer 10? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 Znalazłem Jamie Green Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 Ratingi jakie otrzymali kierowcy F1 w nowej odsłonię gry F1 Codemasters. GR ex aequo z AG na przedostatnim miejscu z wynikiem 73 (ostatni NL 60)🙂 porównywalnie młody zawodnik LN został przez twórców gry „wyceniony” na 89 oczek 👍Grosjean 81! https://www.f1supernews.com/2020/06/14/f1-2020-full-driver-ratings-revealed-mclaren-complete-line-up/ Czyli grając w grę lepiej wybrać Romana aniżeli Jerzego 🤣 nie spodziewałem się... Oczywiście chodzi o ocenę racecraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 Czytam nagłówki z neta i tak się zastanawiam co dalej z Robertem? O zawirowaniach etatowych, związanych z Vettel`em już pisałem, teraz dołączył nam do nie znanego losu Sergio Pereza dodatkowy driver, który szybko się przystosował i pokazał, że nadal posiadaną ikrę, mówię oczywiście Nico Hulkenberg`u. Haas na dwa wolne fotele (teoretycznie) Alfa? ..... liczę na to, że sponsor nie pozwoli skasować Kubicy z listy, ale to F! i wszystko może się zdarzyć (rozwiązanie umowy Alfa-Orlen). Więc i Robert jest silnie zagrożony, hmmm.. czyżby wiedział o tym wcześniej i dlatego taka wspólna decyzja z Orlen o wyborze DTM? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 Nie wyglada to najlepiej, Hulk pokazał że z dobrym bolidem wie co robić. Perez to też świetny kierowca bardzo rzetelny. DTM to raczej chodziło o możliwość ścigania dla Roberta i reklamę sieci Star i rebrandingu na Orlen na rynku Niemieckim. Problem polega na tym że niestety kurczą się możliwości Roberta w F1. Obajtek oczywiście mówił że celem jest fotel wyścigowy ale w takiej sytuacji nie wiem czy zaryzykują. Patrząc na ograniczenia Roberta to jeśli miałbym być do bólu obiektywny to oczywiście Perez jest lepszym wyborem, czy Hulk z jego niesławnym rekordem tego nie wiem ale Sergio już tak 😕 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 (edytowany) Moim zdaniem Orlen źle zagrał. Trzeba było wyłożyć kase na zerwanie umowy z Kimim i tam obsadzić Roberta, bez inwestowania w DTM. Brak bolidu z potencjałem skutecznie utrudnia Kubicy angaż. Edytowano 13 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 No zobaczymy, tym czasem jutro trochę DTM’u, F1 i MotoGP znowu weekend marzeń 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 Pozytywnym newsem jest 3 sezon F1 na netflix w 2021 Teraz możemy wróżyć co by było lepsze dla RK ,ale pod koniec 2019 nie było jeszcze pandemii także inaczej wszystko wyglądało. Gdybym wiedział ,że będzie to bym wolał by Orlen zagadał z Williamsem ,że wypłaty kasy będą jeśli będzie widać iż oba bolidy są równe i by RK nadal tam śmigał. Lepiej być bliżej niż dalej F1 , Dżordż dobrze zdaje sobie z tego sprawę , zapewne wie kiedy i gdzie będzie walczyć o top1 stąd ma spokój i się nie przejmuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 I znów przed weekendem sypnęło newsami... Perez wraca i .... Brytyjski rząd potraktował w sposób szczególny zespoły F1, a siedzibę na Wyspach ma aż siedem z dziesięciu ekip, i pracownicy nie będą musieli poddawać się izolacji po powrocie z GP Hiszpanii. Na takie same przywileje w Szwajcarii nie może liczyć Alfa Romeo. WP https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/894877/f1-alfa-romeo-na-kwarantannie-zespol-roberta-kubicy-musi-rozwiazac-spory-problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 A to wypowiedz Roberta dlaczego wybrał BMW w DTM’ie. Źródło C.Gutowski : „Znam BMW z dawnych czasów. Mam wielki szacunek do tej marki i znam wciąż wielu ludzi, z którymi pracowałem. Mam sentyment, bo to oni dali mi debiut w Formule 1” Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 Będąc na jego miejscu, nie bardzo wiem, co miałbym powiedzieć inaczej. To taka mala sciema. Bo nie wierze w to, że gdyby była propozycja ze strony Audi, to by nie skorzystał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 (edytowany) Nie sądzę że to ściema i nie jest to przejaw mojej naiwności. Robert w takich sprawach jest znany ze swojej szczerości, nawet będąc związany kontraktowo potrafił dać jednoznaczny sygnał co się dzieje naprawdę. Jak się zastanowimy to koneksje Sauber BMW znamy z początku kariery Roberta, ART jest prowadzone przez bliskich znajomych Freda Wasser’a no i testy były z nimi czyli z BMW. Wczoraj fajnie łapał dobre tempo od samego początku, potem spadł w tabeli było widać że szybko jest w stanie sięgnąć przyzwoitego czasu. Może zaczyna troszkę rozumieć jak działa samochód kategorii DTM. Edytowano 15 sierpnia 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 DTM. Dzisiejsze kwalifikacje i .... liczyłem na więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 No 😕 bardzo słabo. Ja mam zamiar obejrzeć cały wyścig z onboardu Roberta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 I już po wyścigu..... zaczyna się coś dziać i BMW bardziej konkurencyjne w tabeli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 (edytowany) Sporo stracił Robert po tym obrocie. Po wyścigu był bardzo niezadowolony... czekam na jutrzejszy. Fajnie się oglądało z wnętrza Roberta samochodu, szybki PIT i mocna walka o przyczepność na zużytych oponach. Na torze został najdłużej. Myślałem że jak go uderzył tym Audi to Robert chociaż zabluźni a tu grobowa cisza, zero komunikacji z zespołem 😏 Edytowano 15 sierpnia 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 40 minut temu, Inferno napisał: Sporo stracił Robert po tym obrocie. Po wyścigu był bardzo niezadowolony... czekam na jutrzejszy. Fajnie się oglądało z wnętrza Roberta samochodu, szybki PIT i mocna walka o przyczepność na zużytych oponach. Na torze został najdłużej. Myślałem że jak go uderzył tym Audi to Robert chociaż zabluźni a tu grobowa cisza, zero komunikacji z zespołem 😏 A dzięki jakim czarom oglądasz ze środka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 https://grid.dtm.com/en-int/page/home Tylko nie wiem czy tak zadziała czy będziesz musiał VPN odpalić. Najlepiej wybrać kraj który nie ma wykupionych praw do transmisji. Sprawdzisz to tutaj: https://www.dtm.com/en/where-to-watch Jak odpalisz Polska to: A jak wybierzesz Peru 😁 Wiec swojego VPN ustawiasz na np. Peru i jazda 👍 Tam różnicę robi „All” albo „Selected” 🤨 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 31 minut temu, Inferno napisał: Najlepiej wybrać kraj który nie ma wykupionych praw do transmisji Dziękować. Jutro sprawdzę 2X Austria Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 @Bogusław Kożyczkowski szanowny Pan gotowy? 🙂 Ja w tym darmowym VPN nie mam Austrii ale jakoś daje radę. Jak ma się większy wybór to można ustawiać Państwo najbliższe lokalizacji wyścigu. Przez Kanadę pewnie działa wolniej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Znowu spora strata Roberta 😕 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Austria odpada. Język niemiecki czyli system widzi Germany. Co do Roberta? Liczę ze samochód bardziej ustawiony na wyścig, ale....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 (edytowany) Moje stanowisko https://postimg.cc/WqjsrDZx na dużym pomagam Robertowi migać światłami / Laptop - między czasy / Tablet - wersja PL 11Sport Mocno nie równe czasy okrążeń u Roberta. W okolicach 30 okrążenia notował czasy pierwszej piątki, a już pod koniec wyścigu straty po prawie 2s na kółko. PS Pościłem przez "Canada" Edytowano 16 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Stanowisko fajne 🙂 ale na koniec tam Robert pokazał pazura i wyprzedzał 👍 Chodzi mi o ostatnie okrążenie Ja dzisiaj udawałem Bułgara 😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts