Konrad123 Napisano 3 października 2019 Udostępnij Napisano 3 października 2019 Witam wszystkich, Aktualnie posiadam zestaw nad326bee+dac Cambridge audio magic 100+ heco aurora 300 całość gra całkiem przyjemnie ale chciałbym zmienić kolumny na coś lepszego W grę wchodzą tylko podstawkowe w cenie do 3000zł, metraz w którym będą grać to 18m2, chodzi mi o ciepły dynamiczny dźwięk z dobrym dołem świetna średnica i wysuniętym nieco wokalem Póki co myślałem o dynaudio emit 20 lecz nie wiem czy wzmacniacz nie będzie bariera w tym zestawie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 października 2019 Udostępnij Napisano 4 października 2019 Witaj, Dynaudio Emit M20 to dobre rozwiązanie do Twojego systemu, Twój wzmacniacz spokojnie poradzi sobie z ich prawidłowym występowaniem. Na pewno jednak sugerowałbym posłuchać także francuską kolumnę Jean Marie Reynaud Lucia oraz Fyne Audio F500. Każda z podanych konstrukcji bardzo dużo dobrego wniesie do brzmienia systemu, natomiast klasowo oczywiście będzie przewyższała aktualny wzmacniacz. Zawsze w przyszłości jeśli będziesz chciał pójść klasę wyżej, pozostawiając nowe kolumny możesz poszukać lepszego wzmacniacza. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. U nas masz także możliwość wypożyczenia kolumn do testu w domu, w Twoim systemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 października 2019 Udostępnij Napisano 4 października 2019 Witaj, Faktycznie emit słusznie się znalazł na twojej liście zainteresowania. Dodał bym jako świetna konkurencję czy też alternatywę kolumny elac uni fi bs. Ewentualnie nieco dokładając ekspozycyjne pmc gold które uważam za wyjątkowe w swojej klasie. Zapraszamy po wypożyczenie sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts