Kashmir Napisano 4 października 2019 Udostępnij Napisano 4 października 2019 Witam!! Poszukuje słuchawek do 1000 zł. Moim źródłem bedzie wzmacniacz Rotel a12 + Rotel cd14. Muzyka której słucham to rock, metal jak również lżejsze klimaty- Dead Can Dance... Nie zależy mi na łaczności BT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 https://sennheiser.pl/jak-wybrac-sluchawki-poradnik http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/sluchawki-poradnik-jak-wybrac-3791/strona/14134.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ald890 Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 Nowe czy używane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 Dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 października 2019 Udostępnij Napisano 15 października 2019 Jeśli lubisz cieplejsze brzmienie z mocnym dołem to rozwiązaniem mogą być Meze 99 Neo. Jeśli zależy Ci na przestrzenności dźwięku to warto rozważyć kompromis pomiędzy słuchawkami otwartymi, a zamkniętymi czyli Beyerdynamic DT990 250 Ohm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajski Napisano 19 listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 listopada 2019 Ja mam dt 880od jakiś 6lat.q Teraz koło 7 stów. Bardzo fajne. Dobra szczegółowość. Może troszkę skromne w basie ale mi pasuje. Słucham dużo metalu na nich i nie kłują. Niesamowicie wygodne!! Mogę godzinami siedzieć w nich. Wykonanie też dobre. Ale są otwarte jeśli to problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 23 listopada 2019 Udostępnij Napisano 23 listopada 2019 A wolisz słuchawki zamknięte czy otwarte? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts