Strychu1994 Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Witam serdecznie, jestem tutaj nowy więc przepraszam jeżeli nie ten dział. Otóż szukam używanej wieży stereo ale żeby była naprawdę bardzo mocna i grała mega głośno ponieważ potrzebuję takiej wieży do pracy. Pracuję na produkcji i tą wieże co mam obecnie już niestety maszyny zagłuszają gdyż jest ona już dość stara. Co mogli byście polecić tak do 250zł? Czy Panasonic su ch40 jest opcją wartą zastanowienia? Pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 25 października 2019 Udostępnij Napisano 25 października 2019 Na halę raczej coś z przemysłówki, pytaj @S4Home. Ewentualnie coś takiego https://allegro.pl/oferta/wieza-metronic-uk-glosnik-aktywny-z-bluetooth-8387167499 Skontaktuj się ze sprzedawcą @Pumpurek . Może coś doradzi. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strychu1994 Napisano 26 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2019 No to co podałeś nie wygląda źle. Skontaktowałem się z podanymi osobami. Zobaczymy czy odezwą się. Dzięki wielkie za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 A nie myślałeś o słuchawkach z aktywnym wyciszeniem otoczenia ? Wtedy muzyki można słuchać ciszej i nie niszczysz słuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 26 października 2019 Udostępnij Napisano 26 października 2019 za 250 zł...to pozostaje Ci tylko przefiltrować allegro albo OLX. Trzeba wybierać z działających sprzętów, jakość trzeba odłożyć na bok, tym bardziej że chcesz aby to tylko plumkało. Słuchawki będą dobre ale tylko dla jednej osoby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strychu1994 Napisano 27 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 października 2019 Słuchawki niestety nie wchodzą w grę bo muszę słyszeć również maszyny ponieważ nadzoruje jednocześnie produkcję i muszę wiedzieć czy maszyny działają jak należy, by jak najszybciej wychwycić ewentualne problemy. Z pomocą znajomego DJ Znalazłem kilka ciekawych ofert w przedziale 200-300zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beautiful Instinct Napisano 28 października 2019 Udostępnij Napisano 28 października 2019 (edytowany) Cytat Panasonic su ch40 Miałem dokładnie taką. 2x35W, więc wielkiego szału to nie zrobi, ale jak wykręcisz to zagra głośno. Dużo zależy od kolumn które posiadasz. Rozglądaj się nad używanymi wieżami Aiwy. Większość ma niedziałające CD, ale posiadają wejście AUX i często dużą moc, szczególnie model NSX999. Albo np. https://allegro.pl/oferta/sprawna-ladna-wieza-technics-se-ch404-kolumny-8610212225 Edytowano 28 października 2019 przez Beautiful Instinct Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strychu1994 Napisano 29 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 października 2019 A co powiecie o tej wieży https://www.olx.pl/oferta/wieza-sony-bardzo-mocna-zadbana-kasety-cd-aux-CID99-IDB0XLX.html ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 29 października 2019 Udostępnij Napisano 29 października 2019 Jakiś stary model Sonego, pewnie nikt na forum tego nie słyszał. Ale to tylko 290 zł nie zaryzykujesz? Ważne aby to było sprawne. Głośniki na basie są duże więc tu powinno się dziać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 30 października 2019 Udostępnij Napisano 30 października 2019 Ja bym odpuścił ten plastik. Za słabe na halę. Szkoda kasy. Ta kolumna aktywna z linku powinna się sprawdzić. Rozmawiałeś z @Pumpurek?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strychu1994 Napisano 30 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2019 @1Ender rozmawiałem ale niestety nic nie może mi zaproponować w tej cenie. Za to od pewnego sprzedawcy dowiedziałem się że warto zwrócić uwagę na Aiwe albo Technica. Co myślicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 30 października 2019 Udostępnij Napisano 30 października 2019 Kurczę, a na prawdę nie możesz dołożyć jeszcze z 200 złotych żeby było Ci prościej wybrać? Za 250 zł to przy dobrych lotach, jedno tankowanie na stacji benzynowej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strychu1994 Napisano 31 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2019 @Miras23 mógłbym dołożyć tylko wiesz, szkoda mi wykładać tyle kasy na sprzęt do roboty gdzie szybko może się zniszczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbarek Napisano 2 listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 listopada 2019 technics 'sa eh 500' parę razy widziałem na olx za takie pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts