Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam !!

Czy miał ktoś z Was kłopot z aplikacją music cast od Yamahy.

Od wczorajszego dnia mam problemy z kontem Tidala i Dezeera, a także z radiem internetowym. 

Połączenie aplikacji działa tylko w zakresie właczyć-wyłaczyć.

Pozdrawiam

Napisano (edytowany)

U mnie również były dziś po południu problemy z MC, ale myślałem, że to w ramach moich experentów z Tidalem. Problem objawiał się komunikatem o przetwarzaniu danych logowania do Tidala. Restart MC i telefonu + wyłączenie przycisku power na ampli pomogło i w tej chwili działa normalnie. Oczywiście może to jedynie zbieg okoliczności , a nie związek przyczynowo-skutkowy 😀, ale spróbować nie zaszkodzi. Generalnie w moim przypadku MC działa szybko i stabilnie i nie mam z aplikacją problemów.

Edytowano przez Payek
Napisano
9 godzin temu, Payek napisał:

U mnie również były dziś po południu problemy z MC, ale myślałem, że to w ramach moich experentów z Tidalem. Problem objawiał się komunikatem o przetwarzaniu danych logowania do Tidala. Restart MC i telefonu + wyłączenie przycisku power na ampli pomogło i w tej chwili działa normalnie. Oczywiście może to jedynie zbieg okoliczności , a nie związek przyczynowo-skutkowy 😀, ale spróbować nie zaszkodzi. Generalnie w moim przypadku MC działa szybko i stabilnie i nie mam z aplikacją problemów.

Udało się!

Po kilku restartach udało się. W końcu wszystko jest w porządku. Dziękuję za info i pozdrawiam

Napisano

Faktycznie w przypadku Yamahy takie coś miało miejsce już wcześniej. Wypuszczają aktualizacje częściowa albo nie przetestowana. I to nie jest problem. Ważne że pracują nad polepszaniem działania. Jednak nie rozumiem dlaczego nie potrafią wówczas zamieścić komunikatu na głównej stronie. Na prawdę tak niewiele a tyle może zmienić. 

Bose ostatnio też zrobiło nie korzystna aktualizacje. Ale od razu poinformowali o tym na stronie oraz za pomocą mediów branżowych. 

Jeden gest a tyle zmienia.