damos Napisano 20 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2007 Kiedyś chyba na wystawie widziałem takie coś, generator drgań, który mocuje się do fotela i podłącza pod amplituner (subwoofer). Gdy jest jakiś mocny efekt niskich tonów to trzęsie wszystkim, mówili o tym pierdząca przystawka czy pierdziawka...czy ktoś może się z tym zetknął, posiada i używa? Szukam firmy, która to produkuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2007 ja nie... M_G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 21 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2007 Nie miałem styczności z tym urządzeniem, aczkolwiek przy głośniejszym używaniu mojego sprzętu, doznania fizycznego kontaktu z dźwiękiem też są odczuwalne. Myślę że chodzi o to urządzenie: http://clonex.f1.pl/sklep_shaker.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damos Napisano 23 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2007 Dzięki! Zasada właśnie taka, choć tamto urządzenie było o wiele większe, coś jakby podstawa, na którą stawiało się fotel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk Napisano 24 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2007 Kiedyś rzeczywiście na AudioShow ktoś się tym chwalił, ale chyba zachwyt płynął jedynie z ust prezenterów, więc towar się raczej nie przyjął. A po co Ci to? kup dobry subwoofer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 25 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2007 damos. To urządzenie wydaje z siebie jakieś dźwięki, czy tylko w trzęsie fotelem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damos Napisano 26 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 Tylko trzęsie, chociaż podłączone jest pod wyjście subwooferowe, ale to pewnie tylko po to, żeby "wiedzieć" kiedy. Przypuszczam, że natężenie się jakoś reguluje żeby, dosłownie i w przenośni nie spaść z krzesła, wiadomo, każdy ma inne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts