Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

witam od 10 lat mam zestaw amplituner harman 255 i zestaw 5.1 jamo 606 i do teraz byłem z niego bardzo zadowolony. ostatnio zepsul mi się harman 255 i musze kupic jakiś używany aplituner zamiast niego by napedzic mój zestaw kolumn.Wiem ze wtedy jak kupowałem aktualne amplitunery to były : yamaha 663, denon 1611, harman 255, marantz 5003, onkyo 606. Jaki polecacie do tego aplituner, a może ktoś z uzytkownikow ma jakiś pasujący do tego zestawu kolumn sprawdzony i w dobrym stanie który się kurzy bezsensownie w piwnicy i chciałby sprzedac…. 

pozdrawiam

Napisano

Kolumny zostają? Bo to było najsłabsze ogniwo w twoim systemie.

Jeśli zostają to idź w Denona serie 19, ewentualnie to odpowiedniki nowych serii x2000 i późniejszych. 

To jeśli już musisz mieć te jamo. 

Napisano

Ja w sumie nie w piwnicy, ale w szafie mam HK AVR260, którego miałem zamiar wykorzystać w sypialni, ale zmienia się koncepcja, więc mógłbym wziąć pod uwagę odsprzedaż. Ale preferowałbym odbiór osobisty, z wiadomych względów ;) 

Napisano

ok kupilem używany denon 1911, czekam az przyjdzie,. Harmana już mialem, gral pięknie, wygladal pięknie, menu piękne - niestety to wszystko średnio trwale - tak jak auta alfa romeo, a suma summarum stare toyoty najtrwalsze