Aneta OJ #1 Napisano 5 grudnia 2019 Witam, Posiadam stary wzmacniacz Akai Stereo AA1115, chciałabym dokupić do niego odtwarzacz płyt CD, który czyta rózne formaty płyt. Moje pytanie to czy mogę podłączyć każdy odtwarzacz i bedą razem funkcjonowały i jeśli tak to w jaki sposób podłaczyć? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elektron6 #2 Napisano 5 grudnia 2019 Hej, Jak podłączyć? pod weście "AUX" za pomocą okablowania RCA. Jeśli chodzi o CD to w zasadzie w każdym jednym są wyjścia RCA/chinch. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta OJ #3 Napisano 5 grudnia 2019 Super, dziękuję za odpowiedź. Czyli rozumiem, że jakikolwiek odtwarzacz CD podłączę to "będzie grało" ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #4 Napisano 5 grudnia 2019 Aneta, będzie 😁 . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek001 #5 Napisano 5 grudnia 2019 10 godzin temu, Aneta OJ napisał: Witam, Posiadam stary wzmacniacz Akai Stereo AA1115, chciałabym dokupić do niego odtwarzacz płyt CD, który czyta rózne formaty płyt. Moje pytanie to czy mogę podłączyć każdy odtwarzacz i bedą razem funkcjonowały i jeśli tak to w jaki sposób podłaczyć? Powinien działać każdy, podłączasz do AUX. Przed zakupem warto wypożyczyć odtwarzacz ze sklepu i sprawdzić czy całość gra tak jak oczekujesz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordor12 #6 Napisano 6 grudnia 2019 (edytowany) @Aneta OJ masz możliwość podpięcia dwóch źródeł dźwięku o wyjściu 2xRCA. Zarówno pod AUX jak i pod TAPE "Play". Pisząc kolokwialnie jeden grzyb pod które z tych wejść podłączysz odtwarzacz Cd. Wybierasz tylko selektorem, które wejście ma grać i już Edytowano 6 grudnia 2019 przez mordor12 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta OJ #7 Napisano 6 grudnia 2019 Kupiłam, podłączylam, "gra muzyka" dziekuję mordor12 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #8 Napisano 6 grudnia 2019 A co kupiłaś? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach