Renoma #1 Napisano 11 grudnia 2019 Witam Panowie, na odsłuchu w salonie najbardziej przypadł mi do gustu Vincent SV-227MK z kolumnami Dali Opticon 6. Dla mnie problemem jest to, że Vincent nie wyłącza się z pilota czy doradzicie jakiś dobry nowy wzmacniacz z kolumnami w podobnym budżecie między 8- 12 tys. Pokój 30 m2 a muzyka to Pop, Rap i Dance. Na początku myślałem o wygodnym AMPLITUNERZE z usługami sieciowymi, lecz większość z Was słusznie odradza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 12 grudnia 2019 No nie. Jeśli opticony zostają to na pewno nie możesz iść w amplituner stereo. On ich absolutnie nie napędzi. I faktycznie podłączanie do hybrydy Vincenta było dobrym pomysłem. Te kolumny potrzebują takiego napędzenia. Moje typy które lepiej zagrają to magnat ma1000, atoll in 200 i unison unico 90. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 12 grudnia 2019 Witam, Zdaj się, że odsłuch odbył się u nas Propozycje Kolegów z S4Home jak najbardziej wchodzą w grę, rozważyć można również Advance Acoustic 125, Musical Fidelity M3si czy Moon 250i. Trzeba dalej odsłuchiwać - z każdą kolejną konfiguracją będzie łatwiej i bliżej sukcesu. Pozdrawiam, Michał. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renoma #4 Napisano 14 grudnia 2019 No nie. Jeśli opticony zostają to na pewno nie możesz iść w amplituner stereo. On ich absolutnie nie napędzi. I faktycznie podłączanie do hybrydy Vincenta było dobrym pomysłem. Te kolumny potrzebują takiego napędzenia. Moje typy które lepiej zagrają to magnat ma1000, atoll in 200 i unison unico 90. PozdrawiamDziękuję za konstruktywną odpowiedź.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renoma #5 Napisano 14 grudnia 2019 Witam, Zdaj się, że odsłuch odbył się u nas Propozycje Kolegów z S4Home jak najbardziej wchodzą w grę, rozważyć można również Advance Acoustic 125, Musical Fidelity M3si czy Moon 250i. Trzeba dalej odsłuchiwać - z każdą kolejną konfiguracją będzie łatwiej i bliżej sukcesu. Pozdrawiam, Michał. Tak odsłuch był w Q21. Wspaniała sala odsłuchowa i obsługa. Bardzo dużo sprzętu oraz cierpliwości do klienta. Jeśli będzie taka możliwość chętnie skorzystam z kolejnego odsłuchu oraz pomocy w doborze sprzętu. Czy wzmacniacz Moon 250i ma gwarancję na 10 lat na całość?Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 15 grudnia 2019 21 godzin temu, Renoma napisał: Tak odsłuch był w Q21. Wspaniała sala odsłuchowa i obsługa. Bardzo dużo sprzętu oraz cierpliwości do klienta. Jeśli będzie taka możliwość chętnie skorzystam z kolejnego odsłuchu oraz pomocy w doborze sprzętu. Czy wzmacniacz Moon 250i ma gwarancję na 10 lat na całość? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Dziękujemy za miłe słowa i oczywiście zapraszamy. Wszystkie urządzenia Moon są u nas objęte gwarancją 10 lat. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach