Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam Panowie, na odsłuchu w salonie najbardziej przypadł mi do gustu Vincent SV-227MK z kolumnami Dali Opticon 6. Dla mnie problemem jest to, że Vincent nie wyłącza się z pilota czy doradzicie jakiś dobry nowy wzmacniacz z kolumnami w podobnym budżecie między 8- 12 tys. Pokój 30 m2 a muzyka to Pop, Rap i Dance. Na początku myślałem o wygodnym AMPLITUNERZE z usługami sieciowymi, lecz większość z Was słusznie odradza.

Napisano

No nie. Jeśli opticony zostają to na pewno nie możesz iść w amplituner stereo. On ich absolutnie nie napędzi. I faktycznie podłączanie do hybrydy Vincenta było dobrym pomysłem. 

Te kolumny potrzebują takiego napędzenia. 

Moje typy które lepiej zagrają to magnat ma1000, atoll in 200 i unison unico 90.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Zdaj się, że odsłuch odbył się u nas :) Propozycje Kolegów z S4Home jak najbardziej wchodzą w grę, rozważyć można również Advance Acoustic 125, Musical Fidelity M3si czy Moon 250i. Trzeba dalej odsłuchiwać - z każdą kolejną konfiguracją będzie łatwiej i bliżej sukcesu.

Pozdrawiam,

Michał.  

Napisano
No nie. Jeśli opticony zostają to na pewno nie możesz iść w amplituner stereo. On ich absolutnie nie napędzi. I faktycznie podłączanie do hybrydy Vincenta było dobrym pomysłem. 
Te kolumny potrzebują takiego napędzenia. 
Moje typy które lepiej zagrają to magnat ma1000, atoll in 200 i unison unico 90.
Pozdrawiam
Dziękuję za konstruktywną odpowiedź.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Napisano
Witam,
Zdaj się, że odsłuch odbył się u nas Propozycje Kolegów z S4Home jak najbardziej wchodzą w grę, rozważyć można również Advance Acoustic 125, Musical Fidelity M3si czy Moon 250i. Trzeba dalej odsłuchiwać - z każdą kolejną konfiguracją będzie łatwiej i bliżej sukcesu.
Pozdrawiam,
Michał.  
Tak odsłuch był w Q21. Wspaniała sala odsłuchowa i obsługa. Bardzo dużo sprzętu oraz cierpliwości do klienta. Jeśli będzie taka możliwość chętnie skorzystam z kolejnego odsłuchu oraz pomocy w doborze sprzętu.
Czy wzmacniacz Moon 250i ma gwarancję na 10 lat na całość?

Napisano
21 godzin temu, Renoma napisał:

Tak odsłuch był w Q21. Wspaniała sala odsłuchowa i obsługa. Bardzo dużo sprzętu oraz cierpliwości do klienta. Jeśli będzie taka możliwość chętnie skorzystam z kolejnego odsłuchu oraz pomocy w doborze sprzętu.
Czy wzmacniacz Moon 250i ma gwarancję na 10 lat na całość?

Dziękujemy za miłe słowa i oczywiście zapraszamy. Wszystkie urządzenia Moon są u nas objęte gwarancją 10 lat.