ziomek1988 Napisano 15 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2019 Witam, wiem, że w praktyce pewnie ciężko mi będzie słyszeć różnicę przy tej klasie sprzęcie ale z czystej ciekawości... Które z tych dwóch urządzeń ma lepszy wbudowany DAC? Pytam pod kątem łączenia ich kablami... Czy lepiej zagra po podłączeniu analogiem czy coaxialem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2019 Moje zdanie, zewnętrzny dac będzie lepszy. Wszystko zależy jak rozłożysz budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 W Twojej konfiguracji zdecydowanie kabel analogowy i wykorzystanie przetwornika w odtwarzaczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 Uważam jak poprzednicy. Ale !! Dlaczego nas o to pytasz? Dlaczego nie sprawdziłeś sam. Podobny temat był już tej jesieni na tym forum i też skończyło się na własnych testach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek1988 Napisano 16 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 6 godzin temu, S4Home napisał: Uważam jak poprzednicy. Ale !! Dlaczego nas o to pytasz? Dlaczego nie sprawdziłeś sam. Podobny temat był już tej jesieni na tym forum i też skończyło się na własnych testach. Pytam ponieważ nie mam aktualnie ani analogia ani coaxiala a nie chcę wydawać kasy podwójnie, używając tylko jednego przewodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 16 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2019 (edytowany) Analog pewnie będziesz miał w komplecie, kup sobie coaxial za 30 pln podobnie jak koledzy wyżej obstawiam w ciemno analog. Edytowano 16 grudnia 2019 przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2019 17 godzin temu, ziomek1988 napisał: Pytam ponieważ nie mam aktualnie ani analogia ani coaxiala a nie chcę wydawać kasy podwójnie, używając tylko jednego przewodu. Bierzesz z salonu audio oba kabelki i oddajesz jeden. Każdy salon audio ci na to pozwoli. A rozumiem że tam chcesz kupić kable a nie w markecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts