WaldekA Napisano 9 sierpnia 2022 Napisano 9 sierpnia 2022 Dnia 9.01.2020 o 22:46, symu napisał: Wybór jednak padl na Aurora 700, mam nadzieję, że będę zadowolony. Nie idź ta drogą;-) z DRA 800 Aurory dadza Ci "bułę' na basie. Dużą bułę. Sprawdziłem. 1 Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 9 sierpnia 2022 Napisano 9 sierpnia 2022 25 minut temu, WaldekA napisał: Nie idź ta drogą;-) z DRA 800 Aurory dadza Ci "bułę' na basie. Dużą bułę. Sprawdziłem. Wiesz że to było ponad 2 lata temu? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 sierpnia 2022 Napisano 10 sierpnia 2022 19 godzin temu, ainsztain napisał: Nautilus 2 Wpisujemy na czarną listę. A salon taki fajny z wygladu 7 godzin temu, WaldekA napisał: Zauważyłem po niewczasie. Teraz rozmowa o Monitor audio Silver 500 jest No to masz Arcama SA20 + do tego Taga 20 albo Wiim mini jako streamer i masz lepszy dzwiek od Denona oraz lepsza funkcjonalność, bo oba streamery są lepsze niż HEOS. Piotr Odpisz, cytując
archaikas Napisano 24 sierpnia 2022 Napisano 24 sierpnia 2022 Dnia 9.08.2022 o 15:50, ainsztain napisał: Tak. Więc chyba spróbuję. K3 nie ma wejścia optycznego. Nie mam go jak bezboleśnie podłączyć do tv. 😑 Vincent to cena x2 Spróbuję Denona. W razie czego zwrot i będę Wam truł du.y od nowa. Dzięki za wyrozumiałość. Jak tam sytuacja ? Wybrałeś coś ? Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 25 sierpnia 2022 Napisano 25 sierpnia 2022 (edytowany) Kupiłem monitor audio silver 500 7g, denon pma 900 hne. Wszystko nówki, do wygrzania. Na razie w porównaniu do poprzedniego zestawu różnica na plus. Jestem zadowolony 🙂 Edytowano 25 sierpnia 2022 przez ainsztain 2 Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 25 sierpnia 2022 Napisano 25 sierpnia 2022 4 godziny temu, ainsztain napisał: Kupiłem monitor audio silver 500 7g, denon pma 900 hne. Wszystko nówki, do wygrzania. Na razie w porównaniu do poprzedniego zestawu różnica na plus. Jestem zadowolony 🙂 Najważniejsze jest zadowolenie, ale podziwiam Cię że wybrałeś Danonka do tych głośników. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 26 sierpnia 2022 Napisano 26 sierpnia 2022 Ja trochę też. Bo kolumny mają olbrzymi potencjał. Rozumiem że kwestia funkcji tez. Ciesz się muzyką. Ale zostaw sobie w głowie że kiedyś może być znacznie znacznie lepiej. Piotr 1 Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 27 sierpnia 2022 Napisano 27 sierpnia 2022 Dzięki za ciepłe słowa. Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 Wracam po roku. Kupiłem monitor audio silver 500 7g z demonem pma900 hne. Jestem zadowolony. Mam okazję kupić arcama sa30 za 9000 nówkę. Warto wymieniać? Wiem że droższy lepszy itp? Co sądzicie? Z drugiej strony lepsze wrogiem dobrego. Czy kombinować czy zostać z zestawem z którego jestem w sumie zadowolony Odpisz, cytując
radek. Ch Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 (edytowany) odradzam dra 800 z mojego dosciadczenia do Silverow min 100 w na kanal albo wiecej ... ja bym wzial teraz eversolo plus koncowka jakas moja emotiva daje rade bardzo dobrze ps sorry nei zuwuwazylem ze po roku temat wrocil i juz po frytkach .. Edytowano 1 września 2023 przez radek. Ch Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 19 minut temu, radek. Ch napisał: odradzam dra 800 z mojego dosciadczenia do Silverow min 100 w na kanal albo wiecej ... ja bym wzial teraz eversolo plus koncowka jakas moja emotiva daje rade bardzo dobrze ps sorry nei zuwuwazylem ze po roku temat wrocil i juz po frytkach .. Co sądzisz o tym arcamie? Ktoś mi kiedyś proponował sa20 mogę kupić sa30, więc... ? Odpisz, cytując
radek. Ch Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 neistety nie odsluchiwalem Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 4 minuty temu, radek. Ch napisał: neistety nie odsluchiwalem Odsłucham wkrótce. Skusiłem się za 8600. Ile można negocjować. 😆 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 SA30 to bardzo fajna propozycja. Dirac też może pomóc w problemach, z których nawet nie musiałeś zdawać sobie sprawy. Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 1 września 2023 Napisano 1 września 2023 10 minut temu, Q21 napisał: SA30 to bardzo fajna propozycja. Dirac też może pomóc w problemach, z których nawet nie musiałeś zdawać sobie sprawy. Dzięki. Cena za nowy egzemplarz też chyba zacna Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 września 2023 Napisano 5 września 2023 Dnia 1.09.2023 o 09:13, ainsztain napisał: Wracam po roku. Kupiłem monitor audio silver 500 7g z demonem pma900 hne. Jestem zadowolony. Mam okazję kupić arcama sa30 za 9000 nówkę. Warto wymieniać? Wiem że droższy lepszy itp? Co sądzicie? Z drugiej strony lepsze wrogiem dobrego. Czy kombinować czy zostać z zestawem z którego jestem w sumie zadowolony Róznica będzie miażdżąca. Warto. PMA900 jest spoko ale to bazowy wzmacniacz. Dirac i zupełnie inne brzmienie. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 września 2023 Napisano 5 września 2023 Dnia 1.09.2023 o 09:13, ainsztain napisał: Wracam po roku. Kupiłem monitor audio silver 500 7g z demonem pma900 hne. Jestem zadowolony. Mam okazję kupić arcama sa30 za 9000 nówkę. Warto wymieniać? Wiem że droższy lepszy itp? Co sądzicie? Z drugiej strony lepsze wrogiem dobrego. Czy kombinować czy zostać z zestawem z którego jestem w sumie zadowolony Za tą kasę warto. Będzie to różnica kilku klas. Brałbym w ciemno. Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 5 września 2023 Napisano 5 września 2023 Wziąłem. Zacząłem testy. Jeszcze bez Diraca. Jest super 1 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 września 2023 Napisano 6 września 2023 15 godzin temu, ainsztain napisał: Wziąłem. Zacząłem testy. Jeszcze bez Diraca. Jest super Znacznie lepiej? No i o to chodziło Powodzenia. Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 6 września 2023 Napisano 6 września 2023 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Znacznie lepiej? No i o to chodziło Powodzenia. Nie napiszę jak to w recenzjach, że przestrzeń, powalający bas, itp itd. Natomiast jest wyraźnie lepiej. A używałem go może kilkanaście minut. Dodatkowo fajne, jest to że w odróżnieniu od Denona każdą muzykę z telefonu można streamować po wif-fi a nie czasami jak tam w trzeba było używać bluetootha (HEOS nie obsługuje wszytskich aplikacji). Dodatkowo bałem się, że będzie za głośny- w opisie jakiegoś wzmaka jako wada było, że w najcichszych pozycjach głośności jest dość głośny. Zupełnie nie ma takiego problemu. Niskie ustawienia pokrętła głośności graja wręcz szeptem. Pozostaje mi opylić poprzedni sprzęt (na gwarancji), więc chyba się uda. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 września 2023 Napisano 7 września 2023 Na pewno się uda bo rynek wtórny także krwawi. Kwestia ceny. Super że się udało. Miłych odsłuchów. Odpisz, cytując
ainsztain Napisano 7 września 2023 Napisano 7 września 2023 Dziękuję bardzo za duchowe wsparcie. 👍 Odpisz, cytując
Recommended Posts