Jasiek88 Napisano 10 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 (edytowany) Raz że nie czytasz i autor już kupił drugi markowy QED a dwa wiesz do czego jest podłączenie Y? do podłączenia wzmacniaczy/amplitunerów stereo, kino domowe łączy się kanałem LFE pojedynczym kablem RCA. Edytowano 10 stycznia 2020 przez Jasiek88 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven76 Napisano 10 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 16 minut temu, Jasiek88 napisał: Raz że nie czytasz i autor już kupił drugi markowy QED a dwa wiesz do czego jest podłączenie Y? do podłączenia wzmacniaczy/amplitunerów stereo, kino domowe łączy się kanałem LFE pojedynczym kablem RCA. fakt , przeoczyłem pierwszą stronę . Natomiast o tym że do kina nie należy podłączać y-ka nie wiedziałem . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 10 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 Można użyć ale to nie jest jego zastosowanie podłączenie takim kablem wzmacnia sygnał nie jest to nic złego, ale jednak przyjęło się że podłączamy pojedynczym RCA, mówią o tym wszystkie instrukcję amplitunerów kina domowego jak i samych subwooferów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 Kabel typu Y można użyć do podłączenia dwóch wejść do jednego wyjścia ( odwrotnie już nie ). Pojedynczy RCA powinien wystarczyć. Subwoofery dość często sobie buczą bez powodu i często nie da się temu zapobiec. Jeśli to komuś przeszkadza, musi wybrać taki który to będzie robił możliwie cicho lub prawie wcale. Taka jest prawda . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts