Lokers Napisano 1 lutego 2020 Napisano 1 lutego 2020 Mam zestaw stereo z tematu. W muzyce jest ok, bas w sam raz, chciałbym jednak mieć mocniejszy bas w czasie oglądania filmów. Jednocześnie chciałbym by sub był dobrze zgrany z resztą. Obecnie myślę nad: + tannoy ts10 + jbl es250 + Koda sw 1000 v2 + magnat 302a Budżet do 1000 zł, w grę wchodzą używki. Polecicie coś? Odpisz, cytując
Majk1984 Napisano 1 lutego 2020 Napisano 1 lutego 2020 Tannoy ts10 to bedzie najlepszy wybor do KD z Twoich propozycji ale czy go znajdziesz ? Sam chcialem go kupic bo rok temu mialem okazje za 750zl ale przegapilem a teraz nigdzie go nikt nie wystawia...- w jakim pomieszczeniu to ma grac ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 lutego 2020 Napisano 3 lutego 2020 Jak nowy to TS2.10 albo 2.8 A jak używany to Msub też od Tannoya. Chyba że większysz budżet to Rel T5 był w zasięgu 1500 chyba. Pozostałe modele są kinowe niby ok. ale trudniej je będzie zgrać z frontami u Ciebie. Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 3 lutego 2020 Napisano 3 lutego 2020 Zasadniczo, możesz to zrobić na dwa sposoby. Albo szukać subwoofera do stereo i korzystać z niego i w stereo i w KD. Albo możesz kupić do KD i tylko tam używać. Wtedy masz dużo większe spektrum wyboru. Jeśli możesz pojeździć subem po pokoju i masz przestrzeń, polecam Ci kupić coś do KD z bogatszymi opcjami regulacji. Chociaż w tej cenie będzie ciężko, ale masz w amplitunerze zapewne sporo możliwości regulacji. Jeśli miałbym Ci polecić coś zamkniętego do stereo to taki - troszkę dołożysz, troszkę zrabatujemy i będziesz zadowolony https://sklep.rms.pl/fyne-audio-f3-8-f38-subwoofer-aktywny-425w Jeśli KD to taki https://sklep.rms.pl/klipsch-r-120sw-r-120sw-subwoofer-aktywny Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 lutego 2020 Napisano 4 lutego 2020 Witaj, minimalnie zwiększ budżet i wybierz Klipsch R-12SW, to moim zdaniem zdecydowanie najlepszy subwoofer z wymienionych przez Ciebie, szczególnie do kina domowego. Zapraszam na odsłuchy. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 lutego 2020 Napisano 5 lutego 2020 No więc pytanie kolego co teraz robisz. Wybierasz suba do kina i gasisz go w stereo czy szukasz konstrukcji bardziej uniwersalnej, może nieco przez to gorszej w samym kinie. ale której nie trzeba gasić? Odsłuch ci to pokaże. Ale w tym przypadku tylko domowy. Odpisz, cytując
Lokers Napisano 5 lutego 2020 Autor Napisano 5 lutego 2020 Chyba wolałbym wybrać coś uniwersalnego. Odpisz, cytując
ArturJB Napisano 4 stycznia 2024 Napisano 4 stycznia 2024 Witam, może się komuś przyda... Miałem podobny problem, czym uzupełnić dół bo z bl40 mk3 jestem zadowolony z ich melodyjności ... po wielu trudach znalazłem złoty środek, Klipsch SPL120. Zgrały się idealnie i to nie tylko do kina, także w stereo utwory zyskały nowej jakości. Polecam Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 stycznia 2024 Napisano 6 stycznia 2024 Kurde, 6 dzien roku i jesteś liderem kopania. Myślałem że kolega z HT Audio wyra roczny plebiscyt. Bo 2 czy 3 stycznia napisał po roku. Ale teraz będzie ciezko Cie pobić. Rok zapowiada sie ciekawie . Odpisz, cytując
Recommended Posts