Der Max Napisano 22 marca 2020 Udostępnij Napisano 22 marca 2020 Witam, Szukam zestawu czyli 4 głośników (każdy do jednego rogu) i subwoofer. Będą one służyły do słuchania muzyki, często głośnej. Niestety jestem zielony w tym temacie. Budżet to około 1000zł. Kolumny mogą być używane. Mój amplituner to stary Sony STR-DB840. Domek jest dosyć mały 2 piętrowy, więc muzykę będzie słychać chyba na każdym sprzęcie. Zależy mi na głośności i na jakości. Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 22 marca 2020 Udostępnij Napisano 22 marca 2020 Jeśli pokoj ma kształt prostokąta to rogów będzie 8. Więc cztery to za mało. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Max Napisano 22 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2020 (edytowany) Dobrze niech będzie, cztery kąty Edytowano 22 marca 2020 przez Der Max Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 marca 2020 Udostępnij Napisano 23 marca 2020 Muzyki nie słucha się w Kwadro fonii już. To skończyło się przed 20 laty. W cenie 1000 zł szukasz dwóch kolumn oraz wzmacniacza. Oczywiście używanego. Wybór za duży nie jest. Ja bym stawiał na podłączenie sprawdzonego Denona 650/860 z tannoy M2. Ważne aby to było prostu sprawne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 23 marca 2020 Udostępnij Napisano 23 marca 2020 Możesz mieć problem z połączeniem głośności z jakością z budżetem tysiąca na 4 kolumny. Dodatkowo chcąc nagłośnić 2 piętra takim zestawem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts