marcinmarcin Napisano 27 lutego 2022 Udostępnij Napisano 27 lutego 2022 34 minuty temu, dali pberon 5 napisał: boje sie że bedzie to grało jak cyrus HD a to miałem i od razu oddałem A dla mnie z kolei One jest lepszym wzmacniaczem od 81 😉 pytanie co do niego się wepnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 27 lutego 2022 Udostępnij Napisano 27 lutego 2022 wadomo dla mnie wokale bezapelacyjnie miażdzą CYRUSA tak samo stereofonia ,chociaż moc fajna ale nie moje granie pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robczan Napisano 27 lutego 2022 Udostępnij Napisano 27 lutego 2022 (edytowany) Nie mam porównania więc trudno powiedzieć. Czytałem dużo, postawiłem na ten wzmacniacz i jestem zadowolony. Miałem też maluszka q5pro i o ile z Kefami q350 dawał rady to z Emitami już nie i tu czarno na białym była różnica na korzyść A8, szczególnie w dole pasma-dociążenie i kontrola. Edytowano 27 lutego 2022 przez Robczan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 lutego 2022 To zostań z tym czym jesteś. Jesli Cambridge leży Ci bardziej od Cyrusa to znaczy że po prostu lubisz to brzmienie. Bo ten Cyrus to na prawdę mocny produkt jest. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts