STELVIO Napisano 24 maja 2021 Udostępnij Napisano 24 maja 2021 To jak masz jednego sb2000 to po co sb3000? Weź drugiego sb2000. Dwa to zawsze dwa. A sb3000 chyba nie jest dużo większy od sb2000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Pisałem juz o tym nie raz ale powtórzę. REL HT 1205 to doskonała konstrukcja pod kątem cena jakość. W swoim przedziale cenowym wygrywa zmiennością basu. Nie jest on jednostajny, taki sam przy każdych efektach. Bardzo mnie to urzekło kiedy testowałem go w domu. Umie dostosować się do warunków. Chodź nie gra tak potężnie jak SVS. Moim zdaniem jest po prostu bardziej wyrafinowany. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Zgadzam się w 100%, w kinie domowym REL HT1205 sprawdza się rewelacyjnie i potrafi mocno zagrzmieć choć nie aż tak jak SVS. Warto byłoby posłuchaj jednego i drugiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Mam juz svs ale chetnie posluchalbym tego RELa. Jak nie da rady nigdzie go posluchac w Trojmiescie to pewnie pozycze. Najlepiej wziąć do domu i posłuchać. Ale jak już masz svs to zmienić najpewniej nie zmienisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 maja 2021 Udostępnij Napisano 26 maja 2021 Jak będziemy mieli tylko na stanie to zapraszam po wypożyczanie. W domowych warunkach sobie sprawdzisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek09 Napisano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 maja 2021 Dnia 23.05.2021 o 21:28, STELVIO napisał: @Bartek09 i jak się to zakończyło? Twoje poszukiwania suba? Dawno mnie tu nie było, skończyło się tak, że kupiłem Rela HT1003. Mial być głównie do kina, ale jak uslyszlem go w stereo to też bardzo mi się spodobał. Jest bardzo szybki, schodzi nisko, nie ma dudnienia. W przyszłości jeśli uda mi się zmienić mieszkanie na większe to chciałbym dokupić drugi :) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 maja 2021 Udostępnij Napisano 28 maja 2021 Słuszna koncepcja! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts