Piotr Balicki Napisano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Witam Was, Kolega tomek6664 już mi odpowiedział na poniższe pytanie, ale także jestem ciekaw Waszych opinii. Jak uważacie co jest lepsze stara gwardia, czy nowa: Stara gwardia: NAD 3020 Pioneer A400X Nowa gwardia: NAD C316 BEE V2 PIONEER A-40AE-S Aktualnie wszystkie są na podobnej półce cenowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Mysle, ze warto dodac informacje z jakimi kolumnami maja lub miałyby wspolpracowac te wzmacniacze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Balicki Napisano 22 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Przyznam, że jeszcze nie ma żadnych kolumn. Bardziej dałem temat do rozważań, czy lepiej kupić nowe, ale budżetowe wzmacniacze, czy jednak stare kultowe wzmacniacze po renowacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Kwestia gustu niektórzy jak np. ja wolę mieć nowe urządzenie z pełną gwarancją. Znajdą się osoby którzy wolą sprzęt używany pamiętaj sprzęt kupujesz dla siebie i to ty masz być zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2020 Cześć, Nie da sie jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ wiele zalezy od Twoich preferencji. Miałem oba stare wzmacniacze i bardzo dobrze wspominam NADa 3020 czy 3240PE, Pioneer A400x szybko sie pozybyłem ale już nie pamietam dlaczego. Nowy NAD C316 czy Pioneer a40ae to dobre wzmacniacze i dużym plusem jest to, ze masz gwarancję natomiast ze sprzętem używanym może być różnie. Ze starymi Nadami nie mialem większych problemów po za potencjometrami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 23 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2020 Zdecydowanie stara gwardia. 2 letnia gwarancja na sprzęt nowy - ok fajnie że jest tylko komu chce się teraz cokolwiek reklamować..a po 2 latach bywa różnie - usterka i sprzęt do kosza, biorąc pod uwagę jak to teraz jest produkowane. Stare - dobrze gra a i wykonanie bardziej pancerne. Użyte elementy jeszcze typowe do zdobycia w pierwszym lepszym sklepie. W nowych konstrukcjach wstawią jakiś dziwny scalak, którego szukaj później jak wiatru w polu..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts