Julia Paluch Napisano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2020 Mam pytani. Chcę kupić słuchawki nauszne bezprzewodowe, ale nie bardzo wiem jakie. Interesują mnie Beats Solo 3 z Apple. Chciałabym zapytać czy warto je kupić czy lepiej jakąś inną firmę? Przedział cenowy do max 900 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2020 Kup inne . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 Niestety ale Beats Audio poza designem nie mają nic do zaoferowania. jeśli chciałabyś uzyskać brzmienie detaliczne i krystalicznie czyste to zwróć uwagę na Audio Technica DSR7BT Lub M50xbt jeśli chciałabyś uzyskać mocniejszy bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezyr11 Napisano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 Sprawdź Philips TAPH805 z aktywną redukcją szumów. W tej cenie redukcja szumów obowiązkowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 4 maja 2020 Udostępnij Napisano 4 maja 2020 Beats są do szpanu, nie do słuchania, z resztą wydaje mi się, że moda na nie już przemija. Sprawdź MEE Audio Matrix Cinema ANC, mają trochę bajerów jak 4 różne tryby odtwarzania czy aktywną redukcję szumów. Obiło mi się o uszy że teraz w modę weszły bardziej Skullcandy, jeśli chcesz słuchawki do pochwalenia się. Venue są ok, brzmienie daje rade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts