Julia Paluch #1 Napisano 29 kwietnia 2020 Mam pytani. Chcę kupić słuchawki nauszne bezprzewodowe, ale nie bardzo wiem jakie. Interesują mnie Beats Solo 3 z Apple. Chciałabym zapytać czy warto je kupić czy lepiej jakąś inną firmę? Przedział cenowy do max 900 zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 29 kwietnia 2020 Kup inne . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 30 kwietnia 2020 Niestety ale Beats Audio poza designem nie mają nic do zaoferowania. jeśli chciałabyś uzyskać brzmienie detaliczne i krystalicznie czyste to zwróć uwagę na Audio Technica DSR7BT Lub M50xbt jeśli chciałabyś uzyskać mocniejszy bas. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wezyr11 #4 Napisano 30 kwietnia 2020 Sprawdź Philips TAPH805 z aktywną redukcją szumów. W tej cenie redukcja szumów obowiązkowa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #5 Napisano 4 maja 2020 Beats są do szpanu, nie do słuchania, z resztą wydaje mi się, że moda na nie już przemija. Sprawdź MEE Audio Matrix Cinema ANC, mają trochę bajerów jak 4 różne tryby odtwarzania czy aktywną redukcję szumów. Obiło mi się o uszy że teraz w modę weszły bardziej Skullcandy, jeśli chcesz słuchawki do pochwalenia się. Venue są ok, brzmienie daje rade. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach