SlawekZ Napisano 5 maja 2020 Udostępnij Napisano 5 maja 2020 (edytowany) Witam wszystkich kolegów. Mogę wykonać tego typu obudowy do wzmacniacza lampowego na maszynach cnc więc jakość nie do podrobienia. Obudowy wykonane z anodowanego alumunium 2 mm wszystkie ścinki plus front 6 mm boki drewniane ok 25 mm grubości drewno liściaste zależnie od dostępności buk,jesion , dąb itp . Do wykonania obudów w znośnej cenie potrzeba min. 10 chętnych . Dostępne będą też transformatory sieciowe na początek reszta elementów w miarę rozwinięcia projektu . Edytowano 5 maja 2020 przez SlawekZ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 13 maja 2020 Udostępnij Napisano 13 maja 2020 Jak bym miał pojęcie o lutowaniu i elektronice, to wszedłbym w to jak w dym. A wobec beztalencia duua blada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 13 maja 2020 Udostępnij Napisano 13 maja 2020 Dnia 5.05.2020 o 20:22, SlawekZ napisał: Do wykonania obudów w znośnej cenie potrzeba min. 10 chętnych . Pytanie pomocnicze. Czy tylko jeden typ określonej gabarytowo i otworowo obudowy? Czy są opcje jakieś? Szacunkowy koszt w jakich widełkach cenowych? Analizuję możliwości bo mam w planie jakiś wzmacniacz lampowy, może dwa 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekZ Napisano 14 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 maja 2020 Tak naprawdę to jest to taka swobodna propozycja ponieważ przy większych ilościach rozmiary i projekt i ceny do uzgodnienia . Nie będę się powtarzał więcej w linku . Przykładowe tutaj https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/aktywne . Myślałem że ktoś to ogląda ale widzę że projektuje sam dla siebie . Załączam dodatkowe zdjęcia bo znaleźć ich nie sposób . Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 sam projektujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 @SlawekZ link jest "pusty". Poprawisz? Obudowy bardzo fajne. Ja byłbym zainteresowany ale projektem, który mam w planie i pewnie każdy swoim więc zebrać kilka osób do jednego projektu będzie raczej ciężko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekZ Napisano 15 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Może ten zadziała 22 godziny temu, Karol64208 napisał: sam projektujesz? https://allegrolokalnie.pl/oferta/chassis-wzmacniacza-lampowego 22 godziny temu, Karol64208 napisał: sam projektujesz? Wszystkie projekty są mojego pomysłu i wykonania . Pozdrawiam . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts