Kino domowe Napisano 23 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2020 Nie słuchałem nigdy tych kolumn a dobry subwoofer nie załatwi sprawy nawet jak głośniki mają słabszy bass? Wojoo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojoo Napisano 23 maja 2020 Udostępnij Napisano 23 maja 2020 Jeśli się nie mylę, to chyba nie powinno się do stereo dorzucać suba? jeśli się mylę to mnie poprawcie ale tak wywnioskowałem z wielu wypowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 23 maja 2020 Udostępnij Napisano 23 maja 2020 Nie powinno się na pewno używać subow klipsch do muzyki ale za to takie REL TX to miód na uszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 maja 2020 Udostępnij Napisano 23 maja 2020 Jeszcze można się zastanowić nad ewentualnym uzupełnieniem basu subwooferem w przypadku monitorów i dużego pomieszczenia , natomiast przy podłogówkach jest to bez sensu. Oczywiście mowa o stereo w KD sub jest obowiązkowy. I jeszcze jedno / stereo/ , ustawienie prawidłowe suba w pomieszczeniu jest cholernie trudne i może się zdarzyć , że tym optymalnym miejscem będzie np. środek pokoju, co może nie być wygodne w codziennej komunikacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 maja 2020 Udostępnij Napisano 25 maja 2020 Grają inaczej oj grają. Na internecie powielane są mity i to się nigdy nie zmieni. Ktos kiedyś widział albo słuchał w Media Klipsch Synergy F2 to teraz pisze o RP 6000F ....... Już więcej takich krucjat nie robię. Po prostu mi się nie chce. Bo to nie ma sensu. Walka z wiatrakami. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts