ChinQuan Napisano 15 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 Witam. Obecnie posiadam amplituner onkyo tx sr608 chcialbym go znienic na onkyo tx sr494 i tutaj pytanie dla was czy warto? Chodzi dokladnie o ten model poniewaz moge go miec pratycznie za wymiane. Nie moge tez znalesc zadnych opini na temat tego onkyo tx sr494 ani tez zadnych recenzji. Prosze o odpowiedz Pozdrawiam P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 To nie jest dobra zamiana. TX-SR494 to rzeczywiście nowsze urządzenie, ale pod względem jakości dźwięku duży krok do tył. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jingiel Napisano 15 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 Jak to nie ma https://audiovision.de/onkyo-tx-sr494-test/Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChinQuan Napisano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 36 minut temu, Q21 napisał: To nie jest dobra zamiana. TX-SR494 to rzeczywiście nowsze urządzenie, ale pod względem jakości dźwięku duży krok do tył. 9 minut temu, jingiel napisał: Jak to nie ma https://audiovision.de/onkyo-tx-sr494-test/ Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka No ok jest po niemiecku nie szukałem. czyli mówicie ze jakościowo może być to krok w tył? To prawie 10 lat różnicy między tymi urządzeniami. czyli musiałbym szukać czegoś 6+ seria? mam rozumieć ze to seria 4? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 15 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 14 minut temu, ChinQuan napisał: czyli mówicie ze jakościowo może być to krok w tył? nie może być, tylko bezdyskusyjnie nim będzie. 14 minut temu, ChinQuan napisał: czyli musiałbym szukać czegoś 6+ seria? mam rozumieć ze to seria 4? dobrze kombinujesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChinQuan Napisano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 5 minut temu, Markcox napisał: nie może być, tylko bezdyskusyjnie nim będzie. dobrze kombinujesz Dziekuje. bo mam taki problem. Oglądam tv z amazon fire sticka i podłączając go do hdmi na onkyo nie zawsze on działa.. nie wiem od czego to zależy. mam podłączony stick do tv ale wtedy nie widzę co nam ustawione na onkyo ( głośność jaki dźwięk itd) ktos wie jak to rozwiązać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 Dokładnie dzisiejszy odpowiednik to Onkyo TX-NR696 pytanie tylko czy zagra lepiej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChinQuan Napisano 15 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2020 19 minut temu, Q21 napisał: Dokładnie dzisiejszy odpowiednik to Onkyo TX-NR696 pytanie tylko czy zagra lepiej? Czyli ten moj taki dobry? Czy poprostu spoko ale trZeva by sporo wydać żeby poczuć różnice? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2020 17 godzin temu, ChinQuan napisał: Obecnie posiadam amplituner onkyo tx sr608 chcialbym go znienic na onkyo tx sr494 i tutaj pytanie dla was czy warto? Absolutnie nie. Onkyo 608 jest miażdżąco lepszym wyborem. 696 też raczej nie zagra lepiej. Powiedział bym że pewnie deczko gorzej. No ale nie będzie to zauważalno - słyszalne aż tak. Więc albo 696 albo Yamaha 685. A z ciekawości jakie masz kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts