Mr jazz Napisano 7 lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 lipca 2020 witam forumowiczów. Mam Yamahę wxad 10 i wcześniej była łączona do mojej sieci i wszystko hulało. Po zmianie routera ma problem z widzeniem sieci, niby ją widzi ale nie może się połączyć. Wykonuje czynności z instrukcji i zima. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 7 lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 lipca 2020 Może jakiś reset urządzenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 lipca 2020 Kwestia Rutera. Było otym psiane wielokrotnie. Czy jest to Toya albo UPC? Jeśli nie możesz zmienić ustawienia tych urządzeń okazało się że można do nich podłączyć modem i zbudować nową sieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 lipca 2020 Miałem taki sam problem u znajomego na routerze Toya, wystarczyło dokupić modem i ustawić nową sieć w domu. Raz, zwiększył się zasięg, a dwa WXAD10 wreszcie została uruchomiona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 lipca 2020 Zobacz w ustawieniach routera czy masz 2 sieci ( 2.4 i 5 GHz) jeżeli tak ta ta 2.4 nazwij inaczej i spróbuj się do niej połączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATLANTIK244 Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Dnia 8.07.2020 o 09:21, Q21 napisał: Miałem taki sam problem u znajomego na routerze Toya, wystarczyło dokupić modem i ustawić nową sieć w domu. Raz, zwiększył się zasięg, a dwa WXAD10 wreszcie została uruchomiona. Wygląda że mam u siebie taki problem, mógłbyś mi łopatologicznie wytłumaczyć co zrobić bo nie rozumiem tego co miałbym zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts