Matt86 Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 Witam wszystkich , potrzebuje pomocy ponieważ poszukuję kolumn do mojego skromnego zestawu stereo a mianowicie posiadam wzmacniacz Kenwood ka 5020 i CD kenwood do 5020 . Kolumny używane do 1000 zł a muzyka to Queen aerosmith imagine dragons Adele pomieszczenie to 20 m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 lipca 2020 Jesli z uzywanych to może cos takiego jak np. Avance Omega??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 24 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2020 Rozumiem że to są podlogowki ? A jakieś monitory dały by radę na ta powierzenie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 lipca 2020 Tannoy M4 / F4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 26 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2020 Kolega sprzedaje kolumny Technics SB t200. Jak to zagra z moim kenwoodem ? Jestem jeszcze w trakcie negocjacji z żoną i może da zezwolenie na większy budżet i podobają mi się kolumny heco aurora 700 bądź heco music style 900 dajcie znać czy kenwood podoła tym kolumnom . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 lipca 2020 Nie znam tych kolumn z ms900 będziesz zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2020 Co sądzicie o kolumnach heco argon 30 ? Chciałbym dobre monitory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2020 Niestety nie znam tych kolumn osobiście. Pamiętając jednak starsze, wyższe kolekcję Heco, źle nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 31 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2020 Doszły kolumny jestem zadowolony inna bajka:) gratis jakieś przewody są ultralink bi wire 1412 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 września 2020 Udostępnij Napisano 1 września 2020 Ale ktore w końcu ? Argon / 700 czy 900tki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 1 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2020 (edytowany) Argon i powiem że spokojnie starczają na 18 m2 basu sporo góra też ok , następnym krokiem będzie chyba denon pma 720 ae lub 520 ae Edytowano 1 września 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 Jak mowie nie znam kolumn. Ale może zasługują na coś lepszego? Co sadzisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 Jedynie co mi wpadło w oko to CAMBRIDGE AUDIO 550A a to dlatego że kiedyś widziałem to w gazecie i podobał mi się ten wzmacniacz ciężko będzie coś dobrać ponieważ nie ma opinii na temat tych kolumn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 Dane techniczne nie jest chyba tak źle 😉 https://www.hifi-wiki.de/index.php/Heco_Argon_30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 2 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2020 chodzilo mi bardziej o opinie użytkowników jedynie coś mi takiego wpadło https://www.audiostereo.pl/opinie_modele/argon-30-r4548/ Na pewno nie chciałbym wzmacniacza który będzie iskrzyl górnym pasmem coś bezpiecznego neutralnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 września 2020 Udostępnij Napisano 2 września 2020 (edytowany) Wiem o co ci chodziło ale kicha ciężko coś znaleźć 😝 Opinie użytkowników bezcenne 👍 Edytowano 2 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Może starsze Pioneery A 656 czy 676 albo Harman HK 680? Tu góra ci nie zaiskrzy. A dołu nie braknie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 3 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2020 Mój kenwood nie gra podobnie do tego Pioneera ? Będzie różnica w dźwięku ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Jedyne wyjście brać kolumny i jeździć na odsłuchy lub wypożyczyć wznak np od Pumpurek forumowicz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Pioneery A 656 czy 676 grają dość specyficznym dźwiękiem, łagodnym i dość potężnym, niezbyt szybkim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 3 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2020 Mam 40 km do gościa co sprzedaje sprzęt i ma takiego Pioneera , kolumny pod pachę i osłuchać gorzej z czasem wolnym ale to jedyna opcja 13 lat temu miałem wzmacniacz Technics su v 660 i kupiłem kolumny altus 300 nowe i to nie są miłe wspomnienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 Kupiłeś sobie dziwne kolumny więc będziesz jeździć i nosić 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt86 Napisano 3 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2020 9 minut temu, milk-monster napisał: Kupiłeś sobie dziwne kolumny więc będziesz jeździć i nosić 😉 Co zrobić... poszedłem jak pstrąg pod prąd... Wzmacniacze jakie mogę osłuchać blisko mnie to : Kenwood Ka-5090r Onkyo A8650, Sherwood AX7030R, Rotel RA-820BX3, Rotel RA 921 , wszystkie u jednego sprzedawcy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 września 2020 Udostępnij Napisano 3 września 2020 (edytowany) 13 minut temu, Matt86 napisał: 13 minut temu, Matt86 napisał: Co zrobić... poszedłem jak pstrąg pod prąd... Onkyo tak Ważne żeby do celu dopłynąć!!!! Edytowano 3 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 września 2020 Udostępnij Napisano 4 września 2020 11 godzin temu, Matt86 napisał: Mój kenwood nie gra podobnie do tego Pioneera ? Będzie różnica w dźwięku ? Szczerze nie pamiętam 11 godzin temu, MobyDick napisał: Pioneery A 656 czy 676 grają dość specyficznym dźwiękiem, łagodnym i dość potężnym, niezbyt szybkim. Dokładnie tak. Dlatego spodziewam sięże może być jednak inaczej. Z Onkyo to jednak albo 8850 albo 8870. To są super wzmaki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts