KrólKiczu Napisano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2020 Kolego @Głośniki do rogów pokoju, ostatnio będąc nad jeziorem, dane mi było słuchać jakiegoś takiego małego ustrojstwa marki JBL. Pan który "plażował" się obok mnie, puszczał na tym ustrojstwie muzykę a poza nim słuchało tego "koncertu" pół plaży. Myślę, że takie rozwiązanie, które kosztuje raptem ok 100 zł mogłoby się w Twoim przypadku sprawdzić idealnie. Mógłbyś ten "głośnik" w zależności od tego co podpowie Ci fantazja, umieścić zarówno w rogu pokoju jak też i w każdym innym, dowolnie wybranym miejscu. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2020 (edytowany) @seba3002 A gdzie jakość dźwięku z tego JBL się pytam? I odpowiadam ŻADNA!!!!!!!!!! Edytowano 10 sierpnia 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2020 (edytowany) 2 minuty temu, milk-monster napisał: A gdzie jakość dźwięku się pytam!!!!!!! A to Ty nie wiesz ze teraz najwazniejsze by byly białe... żarcik.... Edytowano 10 sierpnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2020 Ta i wąskie małe 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2020 e tam jakość. Ale kosztuje 100-600 zł. Stereo tak czy siak nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2020 To od razu 2 kupić 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 nie wszystkie da się parować jako "stereo" ale to nie zła myśl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts