dawidkonieczny125 Napisano 30 lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 lipca 2020 Witam, chce kupić nowe głośniki i interesują mnie właśnie Heco Aurora 700. Orientuje się ktoś czy dobrze zagrają z tym wzmacniaczem ? Pokój to 20m2. Myślałem też nad Dali Zensor 5 lub jakimiś Klipschami w tym przedziale cenowym. Co z tych trzech kolumn będzie najlepiej współpracowało z Onkyo? Muzyka z płyt CD plus chce dokupić jakiś odtwarzacz typu Yamaha WXAD-10 do Tidala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 Cześć, Heco Aurora 700 to bardzo udane kolumny o muzykalnym charakterze brzmienia z dobrą podstawą basową. Zgranie z Onkyo będzie co najmniej bardzo dobre. Dali Zensor 5 to filigranowe kolumny, które zginęłyby w takim pokoju. Klipsch to ostre brzmienie i granie typową V-ką czyli masz podbitą górę i dół pasma. Trzeba lubić takie brzmienie. Jesli chciałbyś uzyskać uniwersalny charakter brzmienia to polecam zwrócić uwagę na Pylon Audio Sapphire 25 jeśli lubisz mocniejszy bas, Q-Acoustic 3050i, które zagrają szersza prezentacją sceny dźwiękowej wzdlędem Aurory. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 Witaj, Do tego bardzo dobrego wzmacniacza z twoich propozycji to najlepszy wybór. Te heco zagrają lepiej od dali 5 i od klipscha. No chyba że model RP 280. Ale on z kolei będzie za duży do takiego pomieszczenia. Pomyśl z odtwarzaczem sieciowym Yamahy też dobry. Zapraszam po wypożyczenie kompletu i odsłuch domowy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 Warto się zainteresować lepszym WXC50. Miałem kiedyś na odsłuchu WXAD 10 i jak za 700 zł był bardzo dobry, ale jego starszy brat zauważalnie brzmi lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts