Doniu99 Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 Witam! Drodzy użytkownicy borykam się z wyborem (trudnym dla mnie) słuchawek bezprzewodowych do pracy biurowej jak i do muzyki. Sporo gram na instrumentach, często słucham muzyki, miłośnik starego dobrego Tonsila Unitry. Postanowiłem sobie sprawić porządne słuchawki, które nie będą wypuszczały dźwięku na zew. jak i wpuszczały do środka :D z uwagi na profil pracy biura. Mam 2 faworytów ale zastanawiam się czy nie są oni zbyt popularni i stąd moje zainteresowanie tymi modelami.. Może są inne które są równie dobre o tych samych parametrach w tej samej cenie a o nich po prostu nie wiem. Przeglądałem całe forum, nie tylko to. Szukałem info które mnie interesuje na stronach. Modele nad którymi się zastanawiam to Sony WH-1000XM3 vs Bose QC 35 II. Wiem że Sony ma problem z pałąkami które lubią się psuć.. szkoda bo te słuchawki potrafią obsłużyć: aptX, aptX HD czy LDAC co daje większą radość z muzyki. Byłem już w MM chciałem odsłuchać po BT niestety Pan stwierdził ze nie maja takiej możliwości... i spotkałem się ze ścianą. Sprawdziłem po kablu ich standardowe audio i wygodę użytkowania chociaż przez te magiczne 30 m. W pierwszym moim odczuciu nawet jakby lepiej leżały Sony nie wiem jak na dłuższą metę. PS: Dodam że będą to moje pierwsze takie "porządne" słuchawki, ponieważ do tej pory używałem sporadycznie modelu Creative Fatality Gaming ze starych dobrych lat :) Będę wdzięczny za udzieloną mi każdą pomoc. Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doniu99 Napisano 19 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2020 Podbijam.. Czy faktycznie te Sony maja tak kiepskie pałąki w tym akurat modelu xm3 ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2020 Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym aby ktoś miał problem tego typu ze słuchawkami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2020 Same here. W mojej firmie dwie osoby używają tych soniaków. Żadnych problemów z pałąkami nie stweirdzono. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Kliś Napisano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2020 Co prawda inny (starszy?) model Sony MDR-1000X ale używam już od dość długiego czasu i to w miarę intensywnie - praca w domu w towarzystwie dzieci Żadnych problemów z pałąkami nie stwierdziłem. Jedynie co mnie w nich trochę denerwuje to panel dotykowy do sterowania. Czasami przypadkowo dotknę i przełącza utwór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doniu99 Napisano 19 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2020 Dziękuję wam za wszystkie opinie 🙂 da dla mnie pomocne. Udało mi się umówić w Pzn w sklepie aby w pełni moc przetestować sluchawki tak wiec w piatek będzie wszystko jasne ale póki co bardziej ku Sony moja uwaga jest skierowana 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2020 Witaj, Jeżeli nie podjąłeś jeszcze ostatecznej decyzji, to proponujemy Ci posłuchać dodatkowo: Audio Technica ANC900 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/audio-technica-ath-anc900bt.html Obecnie mamy ten model w promocji, więc porównanie ich z modelem Sonego WH1000XM3 jest jak najbardziej na miejscu Zapraszamy na prezentację! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2020 To zwróć uwagę jeszcze na b&w px5 może trochę powyżej budżetu ale przesłuchać zawsze można Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts