Gość Napisano 6 września 2020 Udostępnij Napisano 6 września 2020 Myślę że w twoim przypadku rzadkiego słuchania muzyki nie ma to aż takiego znaczenia!!! Napisz wtedy się dowiesz to nic nie kosztuje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 6 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2020 Napisałem, zobaczymy co ciekawego zaproponuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Po tyle chodzi ampli Onkyo 607 lub 608. Marantz będzie do tych kolumn za łagodny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 Coś nowego. Jeszcze nie kupiłem nic, chociaż już dzisiaj chciałem się na coś zdecydować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 (edytowany) Coś nowego? Rozumiem że nowy Amplituner? Do jakiej kwoty? Edytowano 7 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 3 minuty temu, milk-monster napisał: Coś nowego? Rozumiem że nowy Amplituner? Do jakiej kwoty? Nie, nie... odniosłem się do opinii, że Onkyo będzie lepszy do tych głośników. Kurcze już sam nie wiem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 UPS mea culpa sorry 😯 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 Spoko. Czasami tak piszę, że nie wiadomo o co chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Moim skromnym zdaniem. Twój budżet nie jest za duży mi to nie przeszkadza rozumiem 😉 Jeżeli kupisz już ten swój wymarzony Amplituner i jednak Ci nie podejdzie dźwiękowo to sprzedaż w tej kwocie raczej nic nie stracisz! Kupisz inny może będzie lepiej! Skoro S4HOME (on chyba wie lepiej ode mnie 😉) pisze że z Onkyo lepiej kupuj i słuchaj poprostu!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 (edytowany) Chyba faktycznie spróbuję z tymi Onkyo na początek. Jeśli faktycznie będzie nie za bardzo to sprzedam i kupię co innego. Ps. Kable zamówione🙂 Edytowano 7 września 2020 przez Donio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 Kurcze własnie odpisał mi gościu, że może mi sprzedać Marantza SR4002 za 400zł niedaleko mnie😐 w stanie bdb. Kasa mała- decyzja ciężka🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Pojedź posłuchaj go sprawdź czy wszystko działa, przełączniki, potencjometry, nie powinny trzeszczeć. Wyświetlacz powinien być wyraźny bez rządnych przebarwień i zdecyduj 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 I znowu trochę pomęczę. Onkyo NR-525 czy 608? Dźwięk będzie się różnić? Bo ogólnie nowszy chyba jest 525 ale rozumiem że 608 to wyższy model? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Skoro 608 jest wyżej jak 525 to oczywiste że zabrzmi lepiej i lepiej wygląda 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 Pytam bo właśnie ten polecony przez ciebie sprzedawca zaproponował mi tego 525 czy nawet 515 ale cena taka, że kupię 608 i jeszcze 200zł zostanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Pumpurek ma naprawdę dobry sprzęt wszystko rzetelnie opisane wady też! Daje gwarancję! Wiesz ja za Ciebie decyzji nie podejmę 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 (edytowany) Ok, postanowiłem trochę dołożyć i chyba kupię onkyo 609. Ostatnie ostateczne pytanie: onkyo 608 za 600zł na gotowo, czy onkyo 609 za 700zł na gotowo? Obydwa w stanie bdb w 100% sprawne. Onkyo 609 jest bez tej anteny do kalibracji. Oba z pilotami. Edytowano 7 września 2020 przez Donio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 (edytowany) 2 godziny temu, milk-monster napisał: Wiesz ja za Ciebie decyzji nie podejmę 😉 608 Tylko się już nie pytaj i kup ok 😉 Edytowano 7 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 ... nooo muszę zapytać🙃... czemu nie warto dołożyć do 609? 609 chyba nowszy i ma to hdmi 4k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Jeżeli masz telewizor 4K i oglądasz takie filmy to ok bierz tego 609 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donio Napisano 7 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2020 Mam oleda. Ok, decyzja zapadła- onkyo 609. Następny post będzie dopiero o tym jak to gra według mnie, chociaż dużego porównania nie mam😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Jak posłuchasz to nabierzesz jakąś wiedzę!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Ten ampituner nie ma HDCP 2.2, nie ma HDR, nie ma DV w zasadzie jest bezużyteczny jeśli chodzi o bezpośrednie podłączenie odtwarzaczy UHD / nowych konsol itd itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 (edytowany) Tył 609 Tył PS4 pro Dekodery nc+ mają HDMI,SPDIF, może COAXIAL Niby dlaczego ma być bezużyteczny podepnie wszystko co ma!!!! Edytowano 7 września 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Ok bo widzę że masz zbyt małą wiedzę i trzeba ci pisać dosłownie bo się nie domyślisz "jest bezużyteczny jeśli chodzi o bezpośrednie podłączenie odtwarzaczy UHD / nowych konsol za pomocą portów HDMI itd itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts