merlin083 Napisano 6 września 2020 Udostępnij Napisano 6 września 2020 (edytowany) Dzień dobry, Posiadam zestaw kina domowego i chciałbym dokupić do niego subwoofer. Amplituner yamaha rx v485+głosniki indiana line nota 260 x+indiana line 740x. Bardziej zależy mi na jakości jak na mocy. Użytkuje najczęściej netflixa,muzyka,gry,tv. Chciałbym wydać na niego ok 800zł Pozdrawiam, Mariusz Edytowano 6 września 2020 przez merlin083 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 6 września 2020 Udostępnij Napisano 6 września 2020 Zgadzam się z kolegą JaZz. W tym niskim budżecie, w nowych produktach, nie znajdziesz nic innego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 września 2020 Udostępnij Napisano 6 września 2020 Magnat 302a to mocny subwoofer ale jednak ma spore problemy z kontrolą. W mojej ocenie lepiej byłoby odłożyć trochę i kupić Klipsch R12SW, który zapewni lepszy efekt i nie pogubi się nawet przy wyższych poziomach głośności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 września 2020 Udostępnij Napisano 7 września 2020 Kolego przestań. Na prawdę. Jedyna wada jaką ma ten sub w swojej cenie to zbyt szybkie gaszenie, więc momentami w czasie filmu częściej słychać "pstryk" . Ale kontrola? No Klipsch na pewno nie ma lepszej. A cena obecnego R120Sw pozwala na zakup dwóch 302A które bez problemu zmiotą go dźwiękiem. Bez jaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin083 Napisano 10 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2020 Dziękuję za odpowiedź. A zwiększając budżet do ok 1000zl warto wybrać ten głośnik. https://audiotop.pl/pl/p/Subwoofer-aktywny-Taga-Harmony-TSW-90-V.4-Czarny/5157 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 września 2020 Udostępnij Napisano 10 września 2020 Za niewiele więcej jest jeszcze Fyne Audio F3.8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 września 2020 Udostępnij Napisano 11 września 2020 No właśnie nie warto. Magnat 302A jest lepszy a tańszy, Fyne F 3.8 jest faktycznie całkiem ok. Jak masz nie duże pomieszczenie to jest to dobry wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin083 Napisano 11 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2020 Patrząc na cenę i Wasze opinie jestem za magnatem,ale...obawiam się tego pstrykania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 11 września 2020 Udostępnij Napisano 11 września 2020 to nie będziesz używał "auto", tylko będziesz go włączał na "on" i problem z bańki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin083 Napisano 11 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2020 Udało mi się "wydusić" jeszcze parę zł i max co mogę wydać to 1300 zł.. Klipsch R-12SW ? Klipsch R-100SW ? Przepraszam za zamieszanie, 🙂 Mariusz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 11 września 2020 Udostępnij Napisano 11 września 2020 1 godzinę temu, JaZz napisał: Rozmawiałem z kimś kto ma non stop włączony Ale ja nie sugeruje mieć go włączonego 24h, tylko w trakcie używania włączać "on", a nie "auto" i problem jego autora jest rozwiązany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 11 września 2020 Udostępnij Napisano 11 września 2020 Wiem, ale wolałem doprecyzować, żeby autor problemu się nie zasugerował, że ma do wyboru albo "auto", albo "on 24h" 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2020 Udostępnij Napisano 14 września 2020 Dnia 11.09.2020 o 17:21, merlin083 napisał: Udało mi się "wydusić" jeszcze parę zł i max co mogę wydać to 1300 zł.. Klipsch R-12SW ? Klipsch R-100SW ? Przepraszam za zamieszanie, 🙂 Mariusz Ale to nic nie da. R12Sw to konkurent dla Magnata 302A. To po co dozbierać. To nic nie da. Faktycznie jak dasz na ON to masz święty spokoj. A jak chcesz z Auto fajny sub To HEco Aurora 30A do niego warto dołożyc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts