Tenfilip Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 A po co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 Można by coś odpowiedzieć, ale po co… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 12 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2022 do skasowania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2022 Dokładnie dwa lata temu rozpoczęła się zbiórka… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2022 Głosujemy do 7 listopada (poniedziałek), do godziny 12:00. Słuchamy 11 listopada (piątek) od 9:00 do 22:00. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Dnia 11.10.2022 o 10:34, MarcKrawczyk napisał: Głosujemy do 7 listopada (poniedziałek), do godziny 12:00. Słuchamy 11 listopada (piątek) od 9:00 do 22:00. Trochę za dużo tych TOPów w tym radiu, troche juz nudne się staje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2022 Nie wiem jak nudne jest radio Manna i Jeton, bo po prostu nie słucham i nie komentuję tamtego wątku, czego i innym życzę… A głosowanie to jednak prawdziwa frajda, pozdrawiam… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 17 października 2022 Udostępnij Napisano 17 października 2022 akurat ja słucham obu, także mogę sie wypowiedzieć. chodziło mi tylko o TOPY, których jest za duzo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 Ja zaluje, ze z radiem pozegnal sie jego wspolzalozyciel Tomek Michniewicz. Lubilem jego audycje. W ogole lubie go jako czlowieka, dziennikarza, pisarza, gawedziarza... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 22 października 2022 Udostępnij Napisano 22 października 2022 A ja nie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Jak to leci i znowu top… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Wszyscy odpoczywają już przy TOPIE ?:) Kto dzisiaj w 1-ej trójce ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Ci co zwykle … 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts