Bogusław 66 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 (edytowany) Wyłączam 357, ten prowadzący jest beznadziejny, mam już dość jego gadania nie na temat. Prowadzenie takiej playlisty do czegoś zobowiązuje. "Alleluia" Edytowano 1 stycznia 2022 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 20 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Wyłączam 357, ten prowadzący jest beznadziejny, mam już dość jego gadania nie na temat. włącz po 17.00, Stelka bardziej muzycznie gada... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 O! i tak zrobię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje. Wręcz przeciwnie. Ja tu siedzę z prawdziwa przyjemnością. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Yes! Jest i mój faworyt i prywatnie No1 "Epitaph " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 no to rapsodia czy bracia na pierwszym? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 Rapsodia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 (edytowany) Nie mam pojęcia co jest na szczycie. Ale wkrótce .... ----------- No i wszystko jasne. Tak sobie pomyślałem, że moze jutro usiądę i pozbieram dzisiejsze nagrania w całość na serwisie Qobuz robiąc z tego playliste Trójki a fuu, wróć ... radia 357 Edytowano 1 stycznia 2022 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 no a teraz jeszcze nowy porządek... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizzyx Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 No nie powiem, fajnie było, taka formuła naprawdę mi pasuje. Bez reklam (bo tych wtrąceń o Lexusie nie liczę), bez wiadomości, sympatyczne rozmowy. Naprawdę podobało mi się. Pierwsza trójka była wiadoma od początku odwrotnie typowałem jedynie dwa pierwsze miejsca. Generalnie to mogłem swobodnie obstawić pierwszą 10. No cóż, widać, że to dalsza formuła z Trójki Fajnie było spędzić ten dzień z 357 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 a ja ukochałem program naukowy w 357 - właśnie od dłuższego czasu omawiają "nie patrz w górę" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Właśnie załączyłem radyjko...i słyszę głos Kaczkowskiego, po chwili leci Frankie Goes to Hollywood a następnie Yes....poczułem się 35 lat młodszy. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2022 SINGIEL URODZINOWY RADIA 357! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 5 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2022 ......My chcemy być wolni a muzyka gra ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 kto dziś słucha LP357 - Listy Piosenek 357? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 11 lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 Na przykład ja:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 A, słuchajcie! Ktoś ma może te płyty „Złota Trójka” sygnowane przez Niedźwieckiego, wydawane kiedyś jako dodatek do Dziennika? W szczególności płyta 1997-2001. I „Supreme” Robbie Williamsa. Czy tez wam tak trzeszczy na samym początku, przed pierwszym akordem? O co tu chodzi? Przegrali to z trzeszczącego winyla? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Brzmi trochę szorstko, ale trzasków nie słyszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Ok, sprawdziłam jeszcze raz - jest szum/trzaski przed Supreme. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2022 mała rzecz, a cieszy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2022 Przesłuchałem w ubiegły piątek Top10 i .......... ....... brakuje mi "Niedźwiedzia" ..................... to nie jest już to no i brakuje mi przerywników ABC https://open.qobuz.com/track/770256 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2022 Dziś polski top, słucha ktoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 Jasne że słucha. Choć mnie pomysł z tymi "zdalnymi" występami nie podoba się. Zamiast tego wolałbym więcej czasu na listę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 Słucha, słucha. Ale z iPada, na jachcie na Mazurach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 (edytowany) zagłosuje ktoś na listę Depeche Mode? https://pages.radio357.pl/dm/?_rdr=t Edytowano 2 czerwca 2022 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts