Mikelas76 Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia 12 godzin temu, P-na napisał: Nie młody bo z Audio to obcuję od 1985r . To nie wiem co ty za srebro miales. Ja mam kabel zasilajacy neotecha, kabel usb i nigdy nie uswiadczylem ostrosci i jakiejs nadmiernej jasnosci... Chyba ze masz juz w systemie za duzo rodu i srebra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia 4 minuty temu, Mikelas76 napisał: Chyba ze masz juz w systemie za duzo rodu i srebra. Tak było ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia (edytowany) 5 godzin temu, Szymek3392 napisał: No i o czym to świadczy? Gra cały system, a sda200 to all in one. Jest inaczej zbudowany niż in300… in300 nie gra tak jak in200 O tym, że stoją na podobnej półce cenowej. Gra cały system od gniazdka w scianie łącznie z pomieszczeniem. IN 300 to już nie jest czysty wzmacniacz, wepchneli tam dac. SDA to już w ogóle 3w1, zatem fakt nie ma co porównywać. IN300 nie gra jak IN200, a IN200 nie gra jak IN100, a IN100 nie gra jak AM100. Można tak w nieskończoność. 5 godzin temu, Szymek3392 napisał: Także nie stawiałbym wniosków na podstawie tego co słyszałeś bo nie słyszałeś tego co ja mam z moimi kolumnami A gdzie ja napisałem, że słyszałem jak gra u Ciebie? Stwierdzam na swoim przykładzie, przecież porównując kilka wzmacniaczy w niezmiennych warunkach, gdzie zmienną jest tylko wzmacniacz mam prawo postawić takie wnioski. To bardzo często poruszane tu na forum tłumaczenie, przecież nic się nie zmieniło tylko wzmacniacz....😉 Poza tym ja pisałem o porównaniu do koncowki Atolla jaką wtedy miałem. (AM100). Później jednak IN300 choć na początku zrobił efekt WOW, to później kiedy pojawily się inne wzmaki nawet tańsze, droższe okazało się, że szału nie robi IN300. Edytowano 1 stycznia przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts