S4Home Napisano 27 października 2020 Udostępnij Napisano 27 października 2020 Precision 6.2 jest jeszcze dostępny nowy. śladowe ilości ale chyba się jeszcze da. Natomiast to zdecydowanie nie jest kwota o której tutaj mówimy..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertoss88 Napisano 27 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 października 2020 (edytowany) Bowersy 607 przekonały mnie najbardziej i już je zamówiłem. Zastanawiam się jeszcze tylko jeśli chodzi o podłączenie przewodów bo w Bowersach jest możliwość podłączenia pod bi-wiring lub pojedynczego przewodu.Jestem dopiero początkujący jeśli chodzi o audio więc chętnie posłucham waszego zdania w tym temacie. Edytowano 27 października 2020 przez Robertoss88 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 października 2020 Udostępnij Napisano 27 października 2020 Większość ludzi zapewne będzie przekonywać do pojedynczych kabli i ewentualnie do zakupu lepszych zwór niż te oryginalne. Jeśli jednak zwory miały by kosztować mniej więcej tyle co różnica pomiędzy kablem pojedynczym i podwójnym to chyba lepiej kupić od razu podwójne. Możesz też kupić dobre kable pojedyncze i w przyszłości zamiast zwór tańsze lecz grubsze przewody na część z głośnikami niskotonowymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 Ja jestem za podłączeniem pojedynczym kablem. Ewentualnie za wymianą zworków faktycznie Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts