S4Home #26 Napisano 27 października 2020 Precision 6.2 jest jeszcze dostępny nowy. śladowe ilości ale chyba się jeszcze da. Natomiast to zdecydowanie nie jest kwota o której tutaj mówimy..... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robertoss88 #27 Napisano 27 października 2020 (edytowany) Bowersy 607 przekonały mnie najbardziej i już je zamówiłem. Zastanawiam się jeszcze tylko jeśli chodzi o podłączenie przewodów bo w Bowersach jest możliwość podłączenia pod bi-wiring lub pojedynczego przewodu.Jestem dopiero początkujący jeśli chodzi o audio więc chętnie posłucham waszego zdania w tym temacie. Edytowano 27 października 2020 przez Robertoss88 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #28 Napisano 27 października 2020 Większość ludzi zapewne będzie przekonywać do pojedynczych kabli i ewentualnie do zakupu lepszych zwór niż te oryginalne. Jeśli jednak zwory miały by kosztować mniej więcej tyle co różnica pomiędzy kablem pojedynczym i podwójnym to chyba lepiej kupić od razu podwójne. Możesz też kupić dobre kable pojedyncze i w przyszłości zamiast zwór tańsze lecz grubsze przewody na część z głośnikami niskotonowymi. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #29 Napisano 28 października 2020 Ja jestem za podłączeniem pojedynczym kablem. Ewentualnie za wymianą zworków faktycznie Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach