Michał08 Napisano 3 listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 listopada 2020 Witam zastanawiam się nad zakupem amplitunera do salonu ok 35m2, wobec dosyć dorbrych opinii w testach zdecydowałem się zamówić żywaną Yamahę a850, jednak nabrałem pewnych wątpliwości. Czy lepszym wyborem byłby wybór nowej Yamahy v4a (600zł droższy)? Amp będzie grał z Jamo 803 (wersja budżetowa) lub z bowersami serii 600. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 3 listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 listopada 2020 @Michał08 v4a cierpi na problemy wieku dziecięcego, problemy z funkcjonalnością hdmi 2.1 lepiej celuj w oczko starszy model albo poczekaj. A850 to bardzo stary model, 1800 ,- za niego to dużo za dużo. za a870 można by się zastanowić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał08 Napisano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2020 (edytowany) Dziekuję za odpowiedź, szukałem czegoś nowszego ale na olx poniżej 2000zł nie znalazłem nowszego ampa yamahy, przymajmniej nie serii Avantage. Jesteście w stanie polecić jakieś ogłoszenie lepszej Yamahy do 2tyś? Musi być yamaha ze względu na music cast i inne głośniki w domu. Edytowano 3 listopada 2020 przez Michał08 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 3 listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 listopada 2020 1 godzinę temu, Michał08 napisał: ale na olx poniżej 2000zł nie znalazłem nowszego ampa yamahy, przymajmniej nie serii Avantage. nie znajdziesz, ludzie chcą za to niebotyczne pieniądze bez względu na wiek zapominając jak szybko te sprzęty się starzeją. 1 godzinę temu, Michał08 napisał: Jesteście w stanie polecić jakieś ogłoszenie lepszej Yamahy do 2tyś? nikt Ci nie poleci bo musiałby polować sam, jeżeli to robi to zapewne w pierwszej kolejności on sam kupi Musisz również polować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał08 Napisano 3 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2020 Rozumiem, myślę że jednak wezmę a850, ma wszystkie funkcje na kórych mi zależy, a moc na końcówkach sankena jest porównywalna ze sprzętem nowym niższej klasy i do tego droższym... Dzięki za komentarze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 3 listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 listopada 2020 A850 to przyzwoity amplituner lecz swoje lata już ma, natomiast w tym budżecie będzie problem znaleźć coś nowego grającego na podobnym poziomie. Daj znać po zakupie jak wrażenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 listopada 2020 W obu przypadkach i tak najsłabszym elementem będą te Jamo. nie rób sobie takiego kuku. A850 jest jednak wyraźnie lepszy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts