Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, od jakiegoś czasu poluje na sobwoofer do zestawu Marantz NR1510 z kolumnami Monitor Audio Bronze 2 , jakiś czas temu proponowano mi suba właśnie z Monitor Audio Bronze W10 , jednak ja upatrzyłem sonie subwoofer marki Bose Bass module 700 , i tu mam pytanie czy da się to technicznie podłączyć i czy będzie to dobrze grać. Prosze o porade.

Napisano (edytowany)

Witam, dzięki za odpowiedzi, rozważę obie możliwości, jednak mam jeszcze takie pytanie, czy omawiany subwoofer marki Bose, da się technicznie podłączyć pod ampli Marantz 1510, tak żeby to dobrze współgrało? 

Edytowano przez Immortal32
Napisano

Ale masz zaimplementowanego tego suba w głowie.

To tak widać!!

Nie ważne kto by Ci co mówił to Bose zostało podczas Incepcji :P juz na zawsze zaszczepione. Gdybyś go mógł podłączyć to byś go kupił prawda?

Ja zazdroszczę Bose że ich marketing tak wyciąga te produkty na tak wysoki level.

Piotr

Napisano

Witam, hehe, to prawda, bo po prostu wpadł mi w oko, i posiada dobre opinie w kwestii dźwięku, zdaje sobie sprawę z tzw. fenomenu rynkowego tej marki, a tym bardziej przesadnej ceny ich produktów, dlatego staram się podchodzić do tematu  z rozsądkiem. Tak czy siak nadal szukam cos co będzie dobrze grało i pasowało wyglądem do mojego otoczenia. Pozdrawiam. 

Napisano

Witam ponownie, czy sobwoofer REL HT1003 znacznie różni się w jakości dźwięku od HT1205? , czy  te urządzenia prócz kina domowego , do którego podobno są dedykowane, dają rade muzycznie, bo to bardziej mnie interesuje. W jednym z salonów hifi, Panowie zasugerowali mi zakup suba REL z serii T5i , bo podobno są one dedykowane do muzyki. Prosze o porade.