Immortal32 Napisano 16 listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 listopada 2020 Witam, od jakiegoś czasu poluje na sobwoofer do zestawu Marantz NR1510 z kolumnami Monitor Audio Bronze 2 , jakiś czas temu proponowano mi suba właśnie z Monitor Audio Bronze W10 , jednak ja upatrzyłem sonie subwoofer marki Bose Bass module 700 , i tu mam pytanie czy da się to technicznie podłączyć i czy będzie to dobrze grać. Prosze o porade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 No nie bardzo. Dokładasz niewiele i masz bezkonkurencyjnego RELa HT 1205. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Cześć, W podobnej kategorii cenowej co Bose jest REL HT1205 lub SVS PB2000. Oba subwoofery to klasa sama w sobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 (edytowany) Witam, dzięki za odpowiedzi, rozważę obie możliwości, jednak mam jeszcze takie pytanie, czy omawiany subwoofer marki Bose, da się technicznie podłączyć pod ampli Marantz 1510, tak żeby to dobrze współgrało? Edytowano 17 listopada 2020 przez Immortal32 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 To jest sub "zaprojektowany do grajbelki" Bose Soundbar 700. Z jakiegoś powodu nie znajdziesz go w ofercie branży tutaj obecnej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 17 listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 To działa bezprzewodowo z grajbelką. Nie podepniesz tego do amplitunera. Nie idź tą drogą. Kup to co branża proponuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2020 Witam, dzięki, o to mi właśnie chodziło, aczkolwiek wygląda konkretnie i podobno dobrze gra, ale skoro tak, to szukam dalej, pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 listopada 2020 Ale masz zaimplementowanego tego suba w głowie. To tak widać!! Nie ważne kto by Ci co mówił to Bose zostało podczas Incepcji juz na zawsze zaszczepione. Gdybyś go mógł podłączyć to byś go kupił prawda? Ja zazdroszczę Bose że ich marketing tak wyciąga te produkty na tak wysoki level. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 18 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2020 Witam, hehe, to prawda, bo po prostu wpadł mi w oko, i posiada dobre opinie w kwestii dźwięku, zdaje sobie sprawę z tzw. fenomenu rynkowego tej marki, a tym bardziej przesadnej ceny ich produktów, dlatego staram się podchodzić do tematu z rozsądkiem. Tak czy siak nadal szukam cos co będzie dobrze grało i pasowało wyglądem do mojego otoczenia. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 listopada 2020 REL! Wyglada podobnie ładnie. A jest muzycznie znacznie lepszy. HT 1205 i masz po poszukiwaniach. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2020 Witam, dzięki za podpowiedź, cena powala, ale pewnie warto, myślę że to będzie to...., pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Jak powala? Napisz do nas o cenę to będzie zdecydowanie lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Witam, no 3490 złotych za Rel 1205 to trochę dużo, więc mam takie pytanie czy może zakupić Rel 1203, który kosztuje 1000 złotych mniej, a więc czy będzie to duża różnica w jakości dźwięku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Napisać do mnie na PW albo zadzwonić do nas i powołać się na forum aby uzyskać lepsza cenę na HT 1205 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 25 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Witam ponownie, czy sobwoofer REL HT1003 znacznie różni się w jakości dźwięku od HT1205? , czy te urządzenia prócz kina domowego , do którego podobno są dedykowane, dają rade muzycznie, bo to bardziej mnie interesuje. W jednym z salonów hifi, Panowie zasugerowali mi zakup suba REL z serii T5i , bo podobno są one dedykowane do muzyki. Prosze o porade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Nie różnią się dźwiękowo. Różnią się mocą. Założenia konstrukcji i barwy dźwięku są te same. Jest mniejszy i slabszy. T5i jest dedykowany do muzyki w kinie się czasem wyklada. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Immortal32 Napisano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2020 Czyli Rel 1003 lub 1205 w muzycznym zestawie stereo dadzą radę, mimo że są dedykowane do kina? 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts