saviola Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Cześć, W końcu przeprowadzam się na swoje i ze względu na to że wreszcie mam trochę miejsca chciałem zlozyc swoje pierwsze kino domowe. Filmy/muzyka raczej w stosunku 70:30. Muzyka ze spotify, filmy netflix, tv. probuję się zmieścic w 5k. amplituner: RX-V485 lub RX-V685 głośniki przód: heco victa 700 lub heco victa 702 głośnik centralny: Heco Victa Prime Center 102 subwoofer: HECO Victa Prime SUB 252A głośniki tylne: Heco Aurora 300 wrzucam tez rzut mieszkania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Może zaoszczędź jeszcze trochę i zainwestuj w dużo lepsze kolumny frontowe, to tak na przyszłość, gdybyś zaczął słuchać więcej muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Nie ma sensu dawać droższych aurora na tył. To nic nie da. Idź w pełen komplet heco victa 702. Do tego 685 albo nowy 6a. Zapraszam po wyceny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 6 godzin temu, S4Home napisał: Nie ma sensu dawać droższych aurora na tył. To nic nie da. Idź w pełen komplet heco victa 702. Do tego 685 albo nowy 6a. Zapraszam po wyceny. Piotr Na tył może nie ale na przód pewnie warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saviola Napisano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Heco Victa Prime 302 na tył a na przód co polecacie lepszego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.mlynek@hotmail.com Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Witam, Ja w podobnym temacie , Posiadam Yamaha RX-V483 i zestaw kolumn Heco Victa 500, 201, 202, chciałbym kupić nowy zestaw głośników bardzo mi się podobają Focal Horus 615, 605 i CC600. Pytanie czy ta moja Yamaha będzie wystarczająca i czy te Focale będą ok biorąc pod uwagę pokój 40m i głównie do filmów i rzadko muzyka . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 10 godzin temu, saviola napisał: Heco Victa Prime 302 na tył a na przód co polecacie lepszego? Na przykład Aurorę 8 godzin temu, z.mlynek@hotmail.com napisał: Witam, Ja w podobnym temacie , Posiadam Yamaha RX-V483 i zestaw kolumn Heco Victa 500, 201, 202, chciałbym kupić nowy zestaw głośników bardzo mi się podobają Focal Horus 615, 605 i CC600. Pytanie czy ta moja Yamaha będzie wystarczająca i czy te Focale będą ok biorąc pod uwagę pokój 40m i głównie do filmów i rzadko muzyka . Focal jednak lepiej gra z niego mocniejszymi amplitunerami. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 Cześć, W tym przedziale cenowym optymalnym rozwiązaniem byłaby Yamaha RX V4a + Heco Victa Prime 702 set. Heco bardzo dobrze sprawdzają się w kinie domowym ale również spokojnie będziesz mógł posłuchać muzyki w systemie 2.0. W przypadku tych kolumn nie ma sensu inwestować w wyższy model 685/rxv6a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.mlynek@hotmail.com Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 10 godzin temu, S4Home napisał: Na przykład Aurorę Focal jednak lepiej gra z niego mocniejszymi amplitunerami. Piotr czyli lepsza Aurora pod mój amplituner , wymieniać wszystkie kolumny czy tylko przody , a może jeszcze jakaś propozycja żeby miały bassreflex z przodu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2020 A jakie to ma znaczenie? Co Ci da ten port? Po protu je odsłuchaj. dostaniesz je wszędzie a my możemy Ci je wysłać na odsłuch. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts