misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @TadżitsuTadek, tak jak napisał @RegaRoman, nie karm trolla 🤣. Tym się karmi, jak nie będziemy odp. to zdechnie z głodu.... Jak troll🤣 Odpisz, cytując
Tadżitsu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @misiekx Mirku drogi, ale Gruby Ziutek to taki sympatyczny malutki troll z jednym zębem (lewa górna 3ka), jakże go nie lubić i pozwolić na smierć głodową? 🤗 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Może milutki ale szkodliwy, kłamie i bzdury wypisuje. Ja bym nawet tą lewą górną 3kę wyrwał 🤣 1 Odpisz, cytując
Tadżitsu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, misiekx napisał: Ja bym nawet tą lewą górną 3kę wyrwał 🤣 To jest jedyny punkt zaczepienia 😉 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 33 minuty temu, Tadżitsu napisał: Dobra pamięć, ale sprzęt audio porównuje się 1:1 tu i teraz. Masz cierpliwość sansui pewnie na obrazu widzial, bladego pojęcia nie ma. W domu jakieś klamoty słabej jakosci co mial usłyszeć? Trafiają się raz na jakiś czas takie zakompleksiona dzieciaki Edytowano 4 godziny temu przez Wing0 Odpisz, cytując
tramak Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Grubyjoe, myślę, że masz niezły ubaw mieszając tu tym swoim patykiem, bo jeśli robisz to na poważnie to strach pomyśleć jakim jesteś kosmitą. Ostatnimi czasy przykro odczuwałem zastój na tym forum ale ożywienie jakie wprowadziłeś jest jeszcze gorsze. Człowieku rozmawiaj a nie szczekaj, przedstawiłeś się jako pobudzony ignorant. Absurdalnie generalizujesz. Nie jest moim zamiarem sprawienie Ci przykrości ale nie sposób nie reagować na takie pomyje. Szanujmy się również poprzez poprawną ortografię. Odpisz, cytując
Recommended Posts