Kasprol Napisano 1 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2021 Witam, chcę wymienić AVR-1611 na coś nowszego, ogólnie jestem zadowolony ale brakuje mi przedeszystkim opcji sieciowych np. obsługi Spotify, radia internetowego itp. Zestaw głośników to Jamo 606, na zakup nowego chcę przeznaczyć 2tys. może 2,5. Zestaw użytkuje 80% kino, 20% muzyka. Proszę o jakieś propozycje. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 1 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2021 9 minut temu, Kasprol napisał: na zakup nowego chcę przeznaczyć 2tys. może 2,5. Zestaw użytkuje 80% kino, 20% muzyka. Proszę o jakieś propozycje. obecnie prawie zero opcji. Czyli bierzesz to co jest a nie ma nic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2021 Cześć, Jeśli odpowiadał Ci charakter brzmienia Denona to polecam spojrzeć na model 1600h. Jeśli chciałbyś postawić na dynamikę oraz precyzję to Yamaha RX V4a ( ponad budżet) lub używana RXV485. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasprol Napisano 2 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2021 Myślałem jeszcze o 2600h ze względu na drugą strefę, chcę dodatkowo postawić zewnętrzne głośniki na tarasie, budżet trochę przekroczę ale może warto dołożyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 Jak jest dostepny i masz go gdzie kupić to bierz. Jamo będą tutaj słabym ogniwem wowczas. Amplituner fajny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasprol Napisano 11 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2021 W grę wchodzi jeszcze Onkyo Tx-nr696 nie wiem tylko jak to zagra z głośnikami Jamo 606. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts