tomek4446 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 28 minut temu, Leszek Słuszkiewicz napisał: Napisali mi tylko że podobne przypadki zgłaszane wcześniej kończyły się na odpowiedzi z Technicsa "nie odbiegające od normy". Talerz jest źle wyważony, lub coś nie tak z łożyskiem. Ale to wcale nie znaczy , że nie mieści się w normie. Na przykładzie np. drzwi drzwi wewnętrznych. Jak Ci skrzydło odstaje 4 mm , co dla każdego z nas jest raczej nie do przyjęcia to .....mieści się w normie. I mówię tu o drzwiczkach za 8 tys. za sztukę Tak mówi norma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Wygląda na źle wykonany talerz. Bicie jest minimalne, więc pewnie mieści się w normie i nic z tym niestety nie zrobimy... Przykład z drzwiami jest trafiony w punkt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzoza007 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witam, mam ten gramofon od ponad trzech lat i nic złego z nim się nie dzieje. Od początku wszystko było z nim ok i szczerze polecam ten sprzęt bo w tej cenie jeśli chodzi o nowe gramofony to trudno o coś lepszego. Tutaj ewidentnie coś jest nie tak jak być powinno. Jeśli możesz to reklamuj i bierz mowy egzemplarz. Nie wiem czy to kiepska kontrola jakości czy zwyczajny pech ale rzeczywiście część kupowanego, nowego sprzętu znacznie odbiega od oczekiwanej (za wydane pieniądze) jakości. Dlatego dobrą opcją jest wypożyczenie sprzętu przed jego zakupem (nie wiem czy akurat gramofony na to się łapią) albo sprawdzenie w sklepie przed zakupem połączone np. z doborem i kalibracją wkładki. Szanujcie swoją kasę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Słuszkiewicz Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dzięki za szybką ocenę i pomoc ! Odsyłam do sklepu , będzie sprawdzane z innym talerzem. Mam nadzieję że to rozwiąże problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts