Arek_B Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 Będę wdzięczny za opinie, warto w to iść czy nie? Pozdrawiam, Arek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Cześć, Wszystko zależy tak na prawdę od ceny. W kinie domowym sprawdzi się całkiem nieźle ale nie można go porównywać z SVS PB2000, który zapewni lepszy efekt oraz pełniejszy bas. W kwocie około 3k zł masz także REL HT1205. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 To był całkiem ciekawy sub. Ju nie produkowany. Za ile go masz? Ma mniejsze membrany ale dwie pasywne dochodzą. Bardziej kinowo go pamiętam. Kwestia ceny. Teraz pewnie używany tak? Więc zależy od ceny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Przed zakupem bym sprawdził, czy przypadkiem podczas pracy nie zachowuje się tak jak inny ich model: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_B Napisano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Mam ofertę na 1700 nowy. Warto? Tak przynajmniej wnioskuję z tego co piszecie. Gdzie mu do 3 tys 😉 5 godzin temu, HQ150 napisał: Przed zakupem bym sprawdził, czy przypadkiem podczas pracy nie zachowuje się tak jak inny ich model: Nieźle 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 To najnowsza technologia. Sub sam szuka optymalnego ustawienia w pokoju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_B Napisano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Nowy w sensie nieużywany, z magazynu, więc bez gwarancji. 1800 finalnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 W tej cenie nie powinno być źle. Ciężko będzie coś lepszego zwłaszcza, że jest nowy, w tej cenie znaleźć. Budowa i parametry wydają się do przyjęcia. Ale sam się przekonasz co potrafi jak go u siebie uruchomisz. Czy kontrola jest wystarczająca. Bo zejście ma i ilości basu też powinno być O.K. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 Jeśli masz taką cenę to jest to dobry sub i warto. Co do chodzenia to nie jest to odosobniony model. Chodzi o wagę. Niektóre inne też tak robią na parkiecie. Najwyżej coś na nim postawisz Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_B Napisano 27 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 11 godzin temu, S4Home napisał: Jeśli masz taką cenę to jest to dobry sub i warto. Co do chodzenia to nie jest to odosobniony model. Chodzi o wagę. Niektóre inne też tak robią na parkiecie. Najwyżej coś na nim postawisz Piotr Zastanawiam się jeszcze nad svs 1000. Trochę drożej, ale gwarancja jest dla mnie istotna, poza tym nowsza konstrukcja jak rozumiem... Tamten już dawno nie produkowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 To prawda. Pytanie skąd zatem nowy po takim czasie? 1000 od SVS nie jest niczym specjalnym. Lepiej iśc w NS 12 NSD. Jest po prostu lepszy. Albo w REL HT 1003. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_B Napisano 28 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 Ktoś sprzedawał na OLX używkę, ktoś mnie ubiegł ale dostałem info, że może mi załatwić nowy (nieużywany, oryginalnie zapakowany) za ok. 2 tygodnie, bo znajomy ma jakiś stary zapas. Może tak może nie, nie wiem... 12 NSD mi też "umknął" ale nie będę gonił na siłę, chyba pójdę w REL. Odpowiada mi że jest zamknięty i wymiary ok jak dla mnie. Dozbieram parę groszy, zrobię zakup razem z centralem i może BR i dostanę dobrą cenę 🙂 Nic na siłę, ma to u mnie grać dobre kilka lat więc jak poczekam miesiąc to mi się nic nie stanie 😉 Dziękuję za radę co do SVS 1000. Pozdrawiam, Arek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts