jarek1810 Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Dzień dobry, czy dzisiaj w związku z protestami między innymi stacji radiowych, usługi streamingowe również w jakiś sposób zawiesiły działanie? Nie mogę zalogować się do TIDAL przez musiccast. Prosi o podanie loginu i hasło, po wpisaniu poprawnych danych wyświetla się małe okienko z komunikatem "logowanie pomyślne" , po czym nic się nie dzieje.... i nadal nie uruchamia się i tak w kółko..... Problem wystąpił dzisiaj, poprzednie dni wszystko działało prawidłowo, nie zmieniałem nic w ustawieniach sieci itd, konto jest ważne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Tidal działa, ale ja słucham przez Roona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Radziszewski Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Mam to samo. Tidal przez apkę na telefonie działa a poprzez MusicCast dzieje się dokładnie to samo co u Ciebie. Awaryjnie słucham Tidala na wzmaku poprzez Bluetooth. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Potwierdzam, u mnie to samo :( Apka Tidal - ok. Musiccast - nie można się zalogować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts