KrólKiczu Napisano 20 stycznia Napisano 20 stycznia Dnia 7.01.2026 o 18:35, marcinmarcin napisał: Po godzinie mnie zmiotło poczucie miałkosci, sztucznie wykreowanych postaci, braku scenariusza i parę innych.... mówisz ze warto skończyć? Rozkręca się? Nie, nie rozkręca się. Ten film ma chyba po prostu zmęczyć i dać do myślenia. Mi jakoś wyjątkowo nie podszedł ale ja wolę jednak bardziej "przystępne" kino. 1 Odpisz, cytując
Profi Napisano 25 stycznia Napisano 25 stycznia Byłem w kinie na filmie "Pomoc domowa". Odkryłem go przez przypadek. Zostałem zaproszony na seans Avatara 3, którego też chciałem obejrzeć. W holu kina zobaczyłem plakat filmu, z twarzą Amandy Seyfried. Tak, poszedłem głównie ze względu na Amandę, to jedna z moich ulubionych aktorek. Film ciekawy, początkowo trochę nudnawy, ale z czasem wszystkie niedopowiedzenia zaczęły układać się w jednym kierunku w całość. Aż do momentu, który wszystko postawił na głowie... 2 godziny zleciały błyskawicznie, moim zdaniem warto się wybrać na ten film. W sumie, lubię takie przypadki... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 lutego Napisano 4 lutego Nobody 2 Spoko. Odenkirk w formie i z tym jego diabolicznym uśmieszkiem. Lloyd, wiadomo że ma już swoje lata, ale wejściówki super 👍 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego SIRAT. Film, który zostaje w głowie. Kino drogi w fenomenalnym ujęciu, bo z punktu widzenia ludzi żyjących dla muzyki i tylko dzięki niej, wręcz muzyką opętanych...., którzy swe życie wiodą w trudny ale i na swój sposób romantyczny sposób, podporządkowany tylko jednemu celowi. Oczywiście muzyce. Momentami jak dokument, rewelacyjne zdjęcia, muzyka bardzo charakterystyczna ale nadzwyczaj pasująca do klimatu filmu. Raczej tylko w kinach studyjnych. Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) … owszem plenery przepiękne, jak to na pustyni. Ale zdjęcia mi się nie za bardzo podobały. Podobnie - irytująca muzyka, i nieco infantylny scenariusz. Edytowano 1 godzinę temu przez TAtomicus Odpisz, cytując
Recommended Posts