Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Dnia 26.05.2022 o 21:09, Dedal75 napisał:

Ray Liotta  RIP 

A więc warto przypomnieć Chłopców z Ferajny  oraz , Świadomość i choć dużo nie zagrał w nim Ray , ale  mój jeden z ulubionych ogólnie filmów który widziałem ok 20 razy. Blow

image.png.444596f15ffa0db6a29da124b50ccb01.png

image.png.a0c927d7e5477615dc9a42799378e178.png

jurassic world dominion cda

Jedne z moich ulubionych filmów.

Od siebie polecam Rekiny wojny, ostatnio się natknałem i mega spoko

obraz.png.96cd4d24f665350a2e58a1b5a7799b52.png

https://www.filmweb.pl/film/Rekiny+wojny-2016-731322/vod

Edytowano przez makaveliking
Napisano

Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a (hbo max 4k dolby vision / dolby atmos) - nie dziwie się ,że oceny zbliżają do 6/10

Poza efektami specjalnymi które mocno widać (greenscreen) to w tym filmie nie ma niczego ciekawego , a co zaskakujące to zmiana aktora grającego Grindelwalda to jedyna zaleta ;) 
Moja ocena to 4/10 - jak ktoś chce stracić ~2h to można , ale bez fajerwerków

Napisano
2 godziny temu, J4Z napisał:

Własne e wbiłem żeby o nim napisać. 😄

Nie tylko dla fanów, bo fanem nie jestem. Polecam. 👍 

Jak na ostatnie filmy Sandlera z netflixa to można by rzec ,że wybitne kino ;) dobrze się oglądało

Lost City (Sandra Bullock , Harry Potter , Brad Pitt , typ z Magic Mike-a) - film przygodowy z elementami komedii , fajne krajobrazy , prosty schemat , trochę Indiana Jones-a - takie 6/10 ,ale nie nastawiałem się na nic więcej - na pewno lepsze niż ostatni Dumbledor

Napisano (edytowany)

😠

Edit. W sumie to nawet nie pamiętam. Zweryfikuje to. 😄

Edytowano przez J4Z
Napisano

No tak, wydaje mi że kiedyś się  podobały, ale patrzę na oceny to dwójka faktycznie bardzo nisko i nawet keanu nie grał. Jedynka lepiej. Nie pamiętałem że go nie było. 😄 Jedynkę na pewno sobie przypomnę. 

Napisano (edytowany)
Dnia 13.06.2022 o 12:03, Kubakk napisał:

obraz.thumb.png.d17f064e43e19f2bcdef5c42146f97c7.png

Rzut Życia (netflix) - dobre kino dla fanów koszykówki / nba - wystąpiło wielu znanych ludzi z nba - historia typowa bajka od pucybuta...

Jak dla mnie 8/10

thor miłość i grom cały film

Oo muszę koniecznie obczaić, ostatnio wkręciłem się w produkcje o NBA, jestem w trakcie oglądania Lakers: Dynastia zwycięzców to luknę sobie na taki fabularny film

Edytowano przez makaveliking
Napisano
45 minut temu, makaveliking napisał:

ostatnio wkręciłem się w produkcje o NBA,

The Last Dance oglądałeś oczywiście? Nigdy fanem NBA nie byłem,  a po tym serialu byłem tak podjarany że był pierwszą serią  której wystawiłem ocenę na FW. Zasługuje na to. 😄

1999767198_Screenshot_20220615-1111152.thumb.png.c3c37f54705ce9828904e786194920c7.png

• 2 weeks later...
Napisano

Jak chcecie zobaczyć kino superbohaterskie to odradzam marvele czy dc bo to po prostu gnioty. Polecam The Watchmen.